RAWr Nappies Stuff n Snap (6-22 kg)

Stuff n Snap - AIO nachtluier

De Stuff n Snap van RAWr Nappies is een AIO luier met pocketopening die ontwikkeld is om ook 's nachts te kunnen gebruiken. Er wordt standaard een prefold en een anatomisch gevormde booster meegeleverd, zodat de absorptie naar wens aangepast kan worden. Uiteraard kunnen er ook eigen booster of prefolds in gestopt worden.

De luier heeft een zachte fluffy buitenkant, want de waterdichte PUL laag is in de stof verwerkt. De binnenkant is gemaakt van een zachte laag bamboe, zodat de luier aangenaam aanvoelt voor je kindje. In de luier zit een ingenaaide booster die uit drie lagen microvezel en één laag bamboe bestaat. De meegeleverde prefold bestaat uit twee lagen bamboe en de anatomische booster bestaat uit drie lagen bamboe. Zowel de prefold als de booster kunnen in de pocketopening in de achterkant gestopt worden, of los in de luier gelegd worden. De luier bevat binnenin ook nog een lekgootje, zodat dunne ontlasting beter binnen de luier blijft. 

De luier is verkrijgbaar in diverse maten en sluit met drukknoopjes aan de zijkant. Hierdoor is de luier ook geschikt voor buikslapers. 

Materiaal

Buitenkant: 100% polyester met PUL
Absorberende kern: 100% polyester
Binnenkant: 70% bamboe, 30% katoen

Prefold en booster: 70% bamboe, 30% katoen

De luier kan gewassen worden op 60 graden en mag op lage temperatuur in de droger. Bamboe stof krimpt als gevolg van het wassen. Drogen in de droger en wassen op 60 graden (ten opzichte van lagere temperaturen) vergroot het krimppercentage. 

Alle gebruikte materialen van RAWr Nappies hebben het OEKO-TEX 100 certificaat. 

Page Speed