Tickle Tots

 1. Tickle Tots AIO Polar
  AIO luier Ocean
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 22,95
 2. Scales AIO luier Tickle Tots
  AIO luier Scales
  Waardering:
  76%
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 22,95
 3. Tractors AIO Tickle Tots
  AIO luier Tractors
  Waardering:
  80%
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 22,95
 4. Busy Bees AIO Tickle Tots
  AIO luier Busy Bees
  Waardering:
  80%
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 22,95

Tickle Tots AIO luier

De AIO (all-in-one) luier van Tickle Tots is een echte alles-in-één luier. De luier heeft een vastgenaaide inlegger van bamboe en katoen en daarnaast een pocketopening aan de achterkant. De meegeleverde extra inlegger (ook van bamboe en katoen) kan in deze pocketopening gestopt worden voor extra absorptievermogen. De luier kan vervolgens makkelijk als één geheel aangedaan worden. Voor kindjes die niet veel plassen kan de extra booster ook weggelaten worden, voor een nog slankere luier. De luier is een One Size luier en is verstelbaar in drie verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant. De luier is hiermee geschikt voor kinderen van ongeveer 4 tot 16 kg.

De luier heeft dubbele lekgootjes waarvan het buitenste randje bedekt is met een zacht laagje fleece. De binnenkant van de luier is helemaal bekleed met fleece voor een droog gevoel. De luier sluit met klittenband en heeft wastabs, zodat het klittenband tijdens het wassen goed vast blijft zitten. 

Materiaal

Overbroekje: 100% polyester met PUL

Absorberende inleggers: 70% bamboe, 30% katoen

Fleece laag: 100% polyester

De luier mag op 40 graden gewassen worden. De luier zelf kan beter niet in de droger, de losse inlegger mag wel op lage temperatuur in de droger. 

Alle gebruikte materialen van Tickle Tots hebben het OEKO-TEX certificaat, en zijn dus getest op gevaarlijke stoffen en veilig verklaard. Voor elke 1.000 luiers die Tickle Tots produceert wordt er in het Verenigd Koninkrijk een boom geplant. 

Page Speed