GroVia Newborn

 1. Haze newborn luier GroVia
  AIO Newborn Haze

  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Haze

  € 18,95
 2. Basil AIO newborn GroVia
  AIO Newborn Basil

  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Basil

  € 18,95
 3. Marsala AIO newborn GroVia
  AIO Newborn Marsala

  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Marsala

  € 18,95
 4. Jewel GroVia AIO Newborn
  AIO Newborn Jewel
  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Jewel
  € 18,95
 5. Fennec GroVia AIO Newborn
  AIO Newborn Fennec
  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Fennec
  € 18,95
 6. Sugar Rush GroVia AIO Newborn
  AIO Newborn Sugar Rush
  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Sugar Rush
  € 18,95
 7. Rose GroVia AIO Newborn
  AIO Newborn Rose
  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Rose
  € 18,95
 8. Abalone GroVia AIO Newborn
  AIO Newborn Abalone
  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Abalone
  € 18,95
 9. Cloud GroVia AIO Newborn
  AIO Newborn Cloud
  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Cloud
  € 18,95
 10. Vanilla GroVia AIO Newborn
  AIO Newborn Vanilla
  GroVia AIO Newborn luier van hennep en katoen, Vanilla
  € 18,95

GroVia newborn luiers zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Deze mini AIO luiertjes passen al vanaf 2 kg en zijn zo ontworpen dat ze het navelstompje niet irriteren. Ze kunnen dus met een gerust hart direct na de geboorte gebruikt worden. Deze kleine wasbare luiers zijn te verstellen in twee maten en passen hierdoor mooi van ongeveer 2 kg tot 5,5 kg. Ze zijn zeer geschikt voor meerlingen en premature of dysmature baby's. Ook aterme baby's met een normaal geboortegewicht kunnen lang gebruik maken van deze fijne newborn luiers. De GroVia newborn luiers sluiten met drukknoopjes en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. De buitenkant van deze mini wasbare luiers is gemaakt van TPU (thermoplastic polyurethane). Dit materiaal is vergelijkbaar met PUL, maar het productieproces ervan is iets milieuvriendelijker. Het maakt namelijk gebruik van warmte, terwijl er bij de productie van PUL gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen. Met een luier van TPU wordt het gebruik van wasbare luiers dus nog milieuvriendelijker dan het al was. 

Newborn AIO luiers van GroVia

De newborn luiers van GroVia zijn echte alles-in-één luiers. Ze bestaan uit één geheel met aan de achterkant een vastgenaaide inlegger. Het absorberende gedeelte van deze herbuikbare luier is gemaakt van hennep en katoen. Tegen de huid van je baby zit een zachte fleecelaag voor een droog gevoel. De voorkant van de luiers is wat lager uitgesneden, zodat de rand onder het navelstompje valt. De luier is dus al te gebruiken in de kraamweek, als het navelstompje nog niet is afgevallen. Ondanks hun kleine formaat nemen deze luiers voldoende op voor de eerste dagen en weken. Wanneer de luier niet meer genoeg absorbeert kan er eenvoudig een extra booster toegevoegd worden. Zo heb je lang plezier van een mooie pasvorm met toch voldoende absorptie. 

Naast newborn luiers verkoopt GroVia nog veel meer soorten wasbare luiers en overbroekjes. Voor ons totale assortiment kun je onze GroVia pagina bekijken. 

Page Speed