Imse

Imse wasbaar maandverband

Imse (voorheen ImseVimse) maakt comfortabel maandverband van biologisch katoen met een PUL laag aan de binnenkant om doorlekken te voorkomen. 

De ‘klassieke’ maandverbandjes worden verkocht in setjes van drie en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Afhankelijk van de maat hebben ze twee tot zes absorberende lagen. De vleugels van het maandverband kunnen om het ondergoed heen gevouwen worden. Ze kunnen vervolgens op elkaar geklikt worden met het drukknoopje, zodat het maandverband netjes op zijn plek blijft zitten.

De ‘ACTIVE’ variant van de Imse maandverbanden zijn gemaakt van biologisch jersey katoen en is daarmee zachter en soepeler dan de klassieke variant. Ideaal voor actieve vrouwen!

Afmetingen ImseVimse Klassiek en ACTIVE

Maat String: 19 x 4 cm (alleen verkrijgbaar in klassiek naturel en zwart)

Maat S (Inlegkruisje): 19 x 7 cm

Maat M (Normaal): 25 x 8,5 cm

Maat L (Nacht): 33 x 8,5 cm

Imse heeft ook een mooie oplossing gevonden tegen irritatie door de sluiting van wasbaar maandverband: verbandjes zónder sluiting. Deze vouw je om het kruis van je ondergoed heen. In tegenstelling tot andere modellen van Imse maandverband hebben de inlegkruisjes zonder sluiting geen PUL laag.

Afmetingen Imse Sluitingloos

Maat S (Inlegkruisje): 17,5 x 6,5 cm 

Maat M (Normaal): 22 x 7,5 cm 

Materiaal

100% biologisch katoen met PUL

Imse maandverbandjes mogen op 60 graden gewassen worden en mogen in de droger.

Deze maandverbandjes hebben het OEKO-TEX certificaat.Gemakkelijk beginnen met het gebruik van wasbaar maandverband? 

Kies voor het startpakket van Imse. Deze wordt geleverd in een heerlijk zachte tas van 100% biologisch katoen en bevat het volgende:

3x maat S (Inlegkruisje): 18,5 cm

6x maat M (Normaal): 25,5 cm

3x maat L (Nacht): 33,5 cm

1x wasnet

Page Speed