Bare and Boho

Maandverband van Bare and Boho

Deze set maandverband van Bare & Boho bevat vier verschillende maten maandverband, van iedere maat twee stuks. In totaal ontvang je 8 maandverbandjes in een handige wetbag. De maandverbandjes zijn gemaakt van biologisch katoen met een zachte fleecelaag van biologisch katoen aan de huidkant. De onderkant bevat een waterresistente PUL laag in een mooie Bare & Boho print. De maandverbandjes sluiten met een drukknoopje en kunnen op twee verschillende standen om het ondergoed heen vastgeklikt worden.

De setjes worden assorti geleverd. Over het algemeen zitten er vier verschillende prints in deze set waarbij elke maat een andere print heeft. De meegeleverde wetbag heeft een handige ophanglus die met een knoopje open en dicht geklikt kan worden. De wetbag kan hierdoor overal aan opgehangen worden. De wetbag is afsluitbaar met een rits en is 25 x 25 cm.

Maat S (Inlegkruisje) (2x absorberende lagen) is ontworpen als inlegkruisje. Licht en dun inlegkruisje, geschikt voor dagelijks gebruik, licht bloedverlies of licht urineverlies. Lengte is 20 cm.

Maat M (Normaal) (2x absorberende lagen) is geschikt voor gemiddeld bloedverlies overdag. Lengte is 26 cm.

Maat L (Hevig/Nacht) (3x absorberende lagen) is geschikt voor heviger bloedverlies overdag of gemiddeld bloedverlies 's nachts. Lengte is 29 cm.

Maat XL (Nacht/Postpartum) (3x absorberende lagen) is ontwikkeld voor gebruik 's nachts, voor zwaar bloedverlies en voor bloedverlies na de bevalling. Lengte is 33 cm.

Het maandverband en de wetbag mogen op 60 graden gewassen worden. Maandverband spoel je het beste eerst uit met een koude voorwas.

Page Speed