Proefpakket Nacht (8-16 kg)

Proefpakket Nacht (8-16 kg)

Pakket met twee verschillende nachtluiers en overbroekjes

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
€ 99,00
Prijs per pakket
Voorraad: 0
Proefpakket Nacht (8-16 kg)

Met dit proefpakket koop je twee verschillende nachtluiers met twee overbroekjes. Deze luiers zijn goede slurpers en daarmee ideaal voor 's nachts. Voor de nachten zijn dit twee van de meest veilige, best absorberende en populaire luiers uit ons assortiment. Dit pakket is bedoeld voor wat grotere kindjes vanaf ongeveer 8 kg. De luiers passen tot ongeveer 16 kg, de Anavy luier past iets langer. Alle luiers en overbroekjes in dit pakket zijn verstelbaar in maat.

De twee luiers in dit pakket zijn niet voldoende om full time wasbare luiers voor de nacht te gebruiken. Als je dit wel wil kun je twee pakketten kopen zodat je voldoende nachtluiers in huis hebt om de nachtluiers gewassen en droog te krijgen voordat je door de schone luiers bent.

De pakketten worden unisex geleverd. Heb je voorkeur voor een echt jongens- of meisjespakket dan kun je dit in het opmerkingenveld in het bestelproces aangeven. Wij houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee. Dit geldt ook als je een voorkeur hebt voor het type sluiting van de luiers. Aangezien het een proefpakket is doen wij er in principe zowel drukknoopjes sluitingen als klittenband sluitingen in.

In dit pakket zit:

1x Anavy Maxi/Night met booster

1x Petit Lulu Maxi/Night Fluffy Organic

1x Buttons Super overbroekje

1x Petit Lulu XL overbroekje

1x Popolini viscose inlegvellen

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Proefpakket Nacht (8-16 kg)
Je waardering

No Related Posts

Page Speed