Super Undies Oefenbroekje Dove

Super Undies Oefenbroekje Dove

Super Undies oefenbroekje Dove

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 26,95 € 26,95
Prijs per stuk
Voorraad: 0
Super Undies Oefenbroekje Dove

Dit oefenbroekje van Super Undies lijkt net op echt ondergoed, maar dan met twee absorberende lagen en een waterresistent buitenkantje! Het oefenbroekje zit comfortabel en is voor kinderen een echte stap richting zindelijkheid. In plaats van een luier, dragen ze nu een onderbroek. Dit geeft kinderen heel veel vertrouwen. Het fijne aan dit oefenbroekje is, dat je hem bij kunt boosten. Ben je thuis en is je kindje alleen soms nog net te laat bij het toilet, dan draag je het broekje zoals deze geleverd wordt. Moet je ergens naartoe, of moet je kind een tijd in de auto zitten, dan kun je een extra inlegger in de pocketopening stoppen. Hiermee wordt het oefenbroekje meer absorberend en geschikt voor grotere plassen of meer druk. Dit oefenbroekje is te gebruiken als absorberend ondergoed, maar ook als (mini) luier. Je kunt deze dus altijd gebruiken als je kindje bezig is met zindelijk worden, zodat je niet steeds hoeft te switchen tussen luier en geen luier. 

Dit oefenbroekje is erg smal tussen de benen, net als een normaal onderbroekje. Bijpassende boosters zijn bijvoorbeeld de Little Lamb booster maat 1 en de GroVia biokatoenen booster. Deze zijn smaller dan standaard boosters. 

De binnenkant van het broekje voelt nat zodra een kindje plast, dit helpt enorm bij het bewustzijn van een kind en versnelt het proces van zindelijk worden. 

Er zijn drie maten verkrijgbaar. Meet je kind op voor de best passende maat. Maatvoering is altijd bij benadering en afhankelijk van de bouw van een kind.

Maat Beenomvang (cm) Tailleomvang (cm)
Maat S 25,5 40-45
Maat M 28 45-50
Maat L 30,5 48-56

Materiaal: 100% polyester met PUL

Deze broekjes mogen op 60 graden gewassen worden en mogen op lage tot medium temperatuur in de droger.

No Related Posts