Milovia

50% korting op alles van Milovia

Er is veel onduidelijkheid over de toekomst van Milovia. Eind juli 2020 werd ons bekend dat het bedrijf op zoek is naar een nieuwe eigenaar. De productie is stilgelegd en het is onduidelijk of en wanneer Milovia een doorstart zal maken. De levertijd bij Milovia was altijd al meerdere maanden. Ook bij een eventuele doorstart zal het dus maanden duren voordat er nieuwe voorraad binnenkomt. Maar eerlijk is eerlijk, na maanden vragen over de situatie van Milovia hebben wij nog nooit enige reactie hierop ontvangen en gaan wij ervan uit dat Milovia niet meer terugkomt in ons assortiment. Helaas geldt dus echt OP = OP! We hebben alleen nog enkele inleggers en fleece inlegvellen op vooraad.

Milovia

Milovia is een Pools merk dat pocketluiers, overbroekjes, inleggers en accessoires maakt. Het merk is opgericht in 2013 en is inmiddels al in meer dan 20 landen te verkrijgen. Alle producten worden in Polen gemaakt. Milovia staat bekend om de leuke prints en goede kwaliteit. Zo populair zelfs dat de levertijden op dit moment erg lang zijn. Hierdoor kan het lang duren voordat sommige prints weer leverbaar zijn. Milovia wisselt ook regelmatig haar collectie. Ze komen regelmatig met vrolijke nieuwe prints, maar regelmatig stoppen ze ook met printjes. Niet alle printjes zijn dus continu leverbaar. De enige garantie die we bij Nappy's.nl bieden is dat wij altijd alle producten en alle printjes bestellen die de leverancier aanbiedt. 

Pocketluiers

Milovia verkoopt twee soorten pocketluiers; luiers met een CoolMax binnenkant en luiers met een fleece binnenkant. CoolMax zorgt voor een optimale luchtcirculatie waardoor de luier aangenaam koel aanvoelt. Wanneer er in de luier geplast wordt zal de luier vochtig aanvoelen. Hierdoor worden kinderen zich al heel vroeg bewust van hun plasgedrag. Fleece geeft juist een droog gevoel aan de billen. De pocketluiers zijn verstelbaar in maat en passen van ongeveer 3,5 tot 16 kg. Ze worden standaard geleverd met een S en M microvezel inlegger.

Inleggers

Milovia heeft inleggers van verschillende materialen die je kunt gebruiken om absorptie te creëren of te verhogen. Milovia heeft de volgende inleggers:

  • Bamboe (Miloboo)
  • CoolMax (microvezel met CoolMax)
  • StayDry (microvezel met fleece)
  • Microvezel (alleen microvezel, niet direct tegen de huid houden)

Overbroekjes

De vrolijke kleurrijke overbroekjes van Milovia zijn verkrijgbaar in een newborn en One Size variant. De newborn overbroekjes passen van ongeveer 2,5 tot 7 kg. De One Size overbroekjes passen van ongeveer 4 tot 16 kg. De overbroekjes hebben flappen aan de binnenkant waardoor je er ook makkelijk losse inleggers in kunt leggen.

Accessoires

Nappy's.nl verkoopt het volledige assortiment aan wasbare luier accessoires van Milovia. De luierzakken zijn verkrijgbaar in dezelfde vrolijke prints als de pocketluiers en overbroekjes en zijn groot genoeg om drie tot vier luiers mee te nemen. Daarnaast verkopen we ook billendoekjes en fleece inlegvellen van Milovia.

Huren

De pocketluiers en overbroekjes van Milovia kun je bij Nappy's.nl ook huren. Voor slechts €1 per week kun je een Milovia product huren om te kijken of deze luiers en overbroekjes goed werken voor jou en je kindje. Op onze huurpagina kun je alles lezen over hoe het huren werkt.

Milovia informatie

Land van herkomst merk: Polen

Land van productie: Polen

Website: https://milovia.eu/en/

Wasinstructies: https://milovia.eu/en/nappy-abc/


Page Speed