One Size luiers (4,5-16 kg)

 1. Scrapnap III One Size Laura Beijn
  Scrapnap III One Size
  € 34,95
 2. Scrapnap IV One Size Laura Beijn
  Scrapnap IV One Size
  Waardering:
  80%
  € 34,95
 3. Scrapnap VIII One Size Laurabeijn.nl
  Scrapnap VIII One Size
  € 34,95
 4. Scrapnap IX One Size Laurabeijn.nl
  Scrapnap IX One Size
  € 34,95
 5. Scrapnap X One Size Laurabeijn.nl
  Scrapnap X One Size
  € 34,95

Scrapnap One Size luiers

De Scrapnap One Size luiers van Laura Beijn worden handgemaakt in Nederland van hoofdzakelijk gerecyclede stoffen. De luiers zijn verstelbaar in maat door middel van de drukknoopjes op de voorkant en passen van ongeveer 4,5 tot 16 kg. Uiteraard is de maat altijd bij benadering en afhankelijk van de bouw van je kindje. 

De luier bestaat uit meerdere lagen stof en wordt geleverd met losse, bijpassende booster. Deze anatomisch gevormde booster heeft dezelfde print als de luier en zorgt voor extra absorptievermogen indien nodig. De luier sluit met drukknoopjes. 

De materiaalsamenstelling van de luier wisselt door het gebruik van steeds andere voorhanden zijnde materialen. De luier blijft het mooist als deze op 40 graden gewassen worden en droogt aan de waslijn.

Het garantiebeleid is aangepast op de ideologie achter deze luier; hernieuwde waardering voor 'scrap'.

Scrap: stukje, beetje, fragment, knipsel, vechtpartij(tje), ruzie, afval, schroot, bakkeleien, afdanken, dumpen, laten varen (ideeën, plannen) slopen.

Het is zonde om een nagenoeg goed product te vervangen, als deze ook te repareren is. Ontstaan er binnen 9 maanden na aankoop problemen als gevolg van een productiefout dan wordt er samen met Laura bekeken of reparatie mogelijk is. 

Page Speed