Laurabeijn.nl

Laurabeijn.nl wasbare luiers

Laura Beijn maakt wasbare luiers en andere artikelen van grotendeels hergebruikte stoffen en materialen. De producten worden handgemaakt in Nederland in zeer kleine oplages. Van de meeste prints zijn er maar één of twee exemplaren beschikbaar en op is meestal dan ook echt op. 

Laura Beijn startte in 2018 haar eigen bedrijf waarin ze zich onder andere richt op het naaien van (kinder) kleding en wasbare luiers. Duurzaamheid en recyclen of upcyclen van producten staan hoog in het vaandel en vormen de basis van de unieke Scrapnap lijn.

Scrap: stukje, beetje, fragment, knipsel, vechtpartij(tje), ruzie, afval, schroot, bakkeleien, afdanken, dumpen, laten varen (ideeën, plannen), slopen.

De Scrapnap is dus gemaakt van stukjes stof die over zijn gebleven, die door anderen misschien als waardeloos worden gezien en wegegooid zouden worden. Oude moltonlakens doen perfect dienst als goed absorberende binnenlagen van een luier. En de oude theedoek van oma vormt een unieke print aan de buitenkant van diezelfde luier. 

Ook het garantiebeleid van Laurabeijn.nl sluit aan bij deze ideologie. Waarom iets weggooien of vervangen als het ook nog prima gerepareerd kan worden?

Laurabeijn.nl informatie

Land van herkomst merk: Nederland
Land van productie: Nederland
Website: www.laurabeijn.nl

Page Speed