Kitenge 7-12 jaar Overbroekje Serengeti

Kitenge 7-12 jaar Overbroekje Serengeti

Extra groot overbroekje met kitenge Serengeti, voor 7-12 jarigen

Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*
€ 17,95
Prijs per stuk
Voorraad: 3
Kitenge 7-12 jaar Overbroekje Serengeti

Deze extra grote overbroekjes van Kijani zijn ontworpen voor kinderen van 7-12 jaar oud. Ze zijn verstelbaar in twee verschillende maten door middel van de drukknoopjes op de voorkant en passen van ongeveer 25-45 kg. De broekjes hebben zowel langs de benen, rug als buik een stevig elastiek. Hierdoor wordt de kans op lekkages een stuk kleiner. Aan de binnenkant van het overbroekjes is zowel voor- als achteraan een drukknoopje geplaatst. Hier kun je een Pull-Up inlegger van Kijani in klikken, in de maat 7-12 jaar. Zo kun je een kant en klare luier realiseren. Deze inleggers zijn los te koop, er wordt geen inlegger meegeleverd.

Deze grote overbroekjes passen ook over vouwluiers en voorgevormde luiers, of als extra bescherming over een wegwerpluier.

Dit overbroekje is gemaakt van een effen laag PUL aan de binnenkant en een kitenge laag aan de buitenkant. Kitenge is een bontbedrukte Afrikaanse katoenstof. De kitenge broekjes hebben daarmee altijd een authentiek Afrikaanse uitstraling. Er is ook een versie beschikbaar met twee lagen PUL, waarbij de buitenkant niet van kitenge, maar van PUL is gemaakt. Het overbroekje sluit met drukknoopjes.

Materiaal: 100% polyester met PUL en kitenge

De overbroekjes mogen van Kijani op 40 graden gewassen worden en mogen eventueel in de droger. Drogen aan de waslijn is altijd beter. Wij adviseren om de broekjes op 6o graden te wassen en aan de lijn te drogen. 

Model op de foto is 9 jaar, 29 kg en draagt het overbroekje 7-12 jaar met een Pull-Up Inlegger 7-12 jaar. 

No Related Posts