Cheeky Wipes

Cheeky Wipes

Cheeky Wipes heeft kant en klare sets om direct goed van start te gaan met het gebruik van wasbare billendoekjes. In deze starterkits zitten doekjes, bewaardozen, olieën en een wasnetje. Naast deze complete sets kun je doekjes, bewaardozen en olieën ook los kopen. Er zijn verschillende soorten doekjes te krijgen en ook de olieën zijn verkrijgbaar in diverse geuren.

Cheeky Wipes billendoekjes kennen een aantal voordelen ten opzichte van wegwerpdoekjes. Cheeky Wipes billendoekjes zijn beter voor het milieu doordat ze zorgen voor minder afval. Daarnaast zijn de billendoekjes prettig voor de babyhuid doordat ze bestaan uit alleen natuurlijke stoffen en dus vrij zijn van chemische stoffen. Tenslotte zijn Cheeky Wipes op termijn voordeliger dan wegwerpdoekjes.

Naast billendoekjes heeft Cheeky Wipes ook een assortiment voor vrouwen, waaronder menstruatie ondergoed en wasbare wattenschijfjes.

Cheeky Wipes is in 2008 opgericht door Helen Rankin. Cheeky Wipes is een klein bedrijf waar vier moeders dagelijks voor werken.

Cheeky Wipes informatie

Land van herkomst merk: Engeland

Land van productie: China

Website: https://www.cheekywipes.com/

Page Speed