Bubblebubs

Bubblebubs

Bubblebubs is een Australisch merk dat in 2004 ontstaan is tegelijkertijd met de geboorte van Vicki's dochter Abbi. Omdat Vicki haar baan had opgezegd besloot ze wasbare luiers te gaan maken voor haar dochter, om zo geld uit te sparen. Ook vrienden begonnen te vragen om de zelfgemaakte luiers van Vicki en zo werd Bubblebubs geboren. 

De producten van Bubblebubs worden in China en Pakistan geproduceerd. Een beslissing waar goed over na is gedacht. Vicki bezoekt de fabrieken regelmatig en vindt het zeer belangrijk dat werknemers het goed hebben en blij zijn. Ze krijgen een goed loon en werken onder goede arbeidsvoorwaarden. De producten van Bubblebubs zijn niet de goedkoopste luiers die er zijn, maar zijn wel heel eerlijke producten. Vicki wil iedereen in de keten een eerlijke prijs geven. Dat geldt op de eerste plaats voor de vrouwen die de luiers maken, maar ook voor haar eigen medewerkers en voor alle retailers. 

De kernwaarden van Bubblebubs

Mensen eerst - Medewerkers en klanten zijn de hoogste prioriteit.

Passie - We houden van wat we doen, en we doen waar we van houden.

Product - We doen nooit concessies op kwaliteit. Alles wat we maken is het beste dat het kan zijn.

Filantropie - We geloven in teruggeven. We ondersteunen de verbetering van gemeenschappen over de hele wereld.

De producten

Van 2004 tot 2009 werkte Vicki aan de originele Bubblebubs luier, een all-in-one luier die gedurende de jaren steeds werd aangepast op basis van feedback van klanten. Deze luier is gedragen door duizenden baby's en was de basis van Bubblebubs. In 2008 werd de Bambam luier gelanceerd, tegelijkertijd met de geboorte van de tweede dochter. Deze newborn luier heeft al vele prijzen gewonnen en past iedere newborn, gegarandeerd! In 2009 werd vervolgens de zeer populaire Candie lijn geintroduceerd. Een revolutionaire snap-in-one luier met een uniek verstel systeem dankzij de zij-sluiting. 

Bubblebubs informatie

Land van herkomst merk: Australië

Land van productie: China

Website: https://www.bubblebubs.com.au/

Wasinstructies: https://www.bubblebubs.com.au/washing

Page Speed