Volwassenen

Kijani overbroeken voor volwassenen

Deze overbroeken zijn geschikt voor (jong) volwassenen. Ze zijn te gebruiken als waterresistente overbroek over voorgevormde luiers, of over wegwerpluiers als extra zekerheid. In combinatie met de bijbehorende SIO inlegger van Kijani, zijn ze ook te gebruiken als complete luier.

Deze overbroeken zijn verkrijgbaar in PUL prints en kitenge prints. Kitenge is een kleurrijk bedrukte Afrikaanse katoenstof. Bij de kitenge overbroekjes is de binnenkant gemaakt van een waterresistente effen laag PUL. De buitenkant is van kitenge. De PUL overbroekjes hebben aan de binnenkant ook een effen laag PUL en een tweede laag PUL met print aan de buitenkant.

De overbroeken zijn verkrijgbaar in babymaten en in maten voor grotere kinderen, jongeren en volwassenen. Twijfel je over de maat, dan kun je de kleinere maat kiezen voor een wat slankere pasvorm en de grotere maat voor wat meer absorptievermogen. Het verschil tussen de maat 13-18 jaar en de maat Volwassenen is vrij groot. 

Maat Taille omvang Beenomvang
Maat 7-12 jaar 40-96 cm 22-53 cm
Maat 13-18 jaar 56-102 cm 38-76 cm
Maat Volwassenen 71-108 cm 56-84 cm


Materiaal: 100% polyester met PUL (eventueel met kitenge)

Kijani adviseert de luiers op 40 graden te wassen, ze mogen op lage temperatuur in de droger. Wij adviseren om deze overbroekjes op 60 graden te wassen en aan de lijn te laten drogen. De luiers gaan dan langer mee. 

Page Speed