Blümchen Junior/Adult Pocket (Kind-Volwassene)

Blümchen Junior/Adult Pocket

Deze wasbare luiers van Blümchen hebben een pocketopening waardoor het absorptievermogen aan te passen is. Dit wasbare incontinentiemateriaal wordt standaard geleverd met één microvezel booster. Losse katoenen of bamboe boosters zijn bij te kopen en kunnen samen met de microvezel inlegger in de pocketopening gestopt worden. Hierdoor is de luier geschikt voor lichte tot zwaardere incontinentie. De luiers zijn ook 's nachts te gebruiken. Deze wasbare luiers van Blümchen sluiten met klittenband. 

Absorptievermogen van de Blümchen Junior/Adult pocketluier

Inlegger Absorptie (ml's)
Microvezel maat XS 152
Microvezel maat S 180
Biokatoen maat XS 151
Biokatoen maat S 264

De Blümchen Junior/Adult pocketluier wordt standaard geleverd met een microvezel inlegger. Bij de maat XS wordt een XS microvezel inlegger meegeleverd. Bij de maat S wordt een S microvezel inlegger meegeleverd. Maat M en maat L worden beide geleverd met een maat L microvezel inlegger. De biokatoenen en bamboe inleggers kun je er los bij kopen, om extra absorptievermogen toe te voegen. Ook kun je hydrofielen, prefolds of andere absorberende materialen in de luier stoppen om het absorptievermogen aan te passen. 


Wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen

De Blümchen Junior/Adult pocketluiers zijn geschikt voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen. Maat XS is grofweg geschikt voor kinderen van 8 tot 13 jaar met een tailleomvang van 38 tot 60 cm. Maat S is bruikbaar voor tieners en volwassenen met een buikomvang van 55 tot 90 cm. Maat M is bruikbaar voor volwassnen met een buikomvang van 65 tot 110 cm en maat L is geschikt voor volwassenen met een omvang van 85 tot 130 cm.  

Page Speed