Vouwluiers

Vouwluiers huren

Vouwluiers zijn alle soorten luiers die niet voorgevormd zijn, maar die nog op de juiste manier gevouwen moeten worden, voordat ze als wasbare luier gebruikt kunnen worden. Vouwluiers zijn vaak de goedkoopste optie om wasbare luiers te gebruiken. Op Nappy's.nl kun je strikluiers en prefolds huren. Strikluiers zijn slankvallende katoenen luiers die zeer geschikt zijn voor pasgeborenen. Met een extra booster kunnen ze de gehele luierperiode gebruikt worden. Prefolds bestaan al uit meerdere lagen stof en nemen over het algemeen meer op dan hydrofielen. Ze zijn ook zeer geschikt om te gebruiken als inlegger voor een pocketluier, of als padfold (in drieën gevouwen) los in een overbroekje. Prefolds kunnen makkelijk en veilig worden vastgezet met een Snappi luierklemmetje. Als je prefolds huurt ontvang je ook één Snappi zodat je de prefolds kunt testen bij je kindje. Als je het huurpakket retour stuurt dien je ook de Snappi retour te sturen. Over de vouwluiers hoort nog een overbroekje om het een waterdicht luiersysteem te maken.

Hoe werkt het huren

Het bedrag dat je betaalt voor deze luier is de borg. De huursom bedraagt €1,00 per week. De minimale huurperiode is twee weken. In het vakje 'Huurperiode' kun je aangeven hoe lang je dit product wilt huren. Na afloop van de huurperiode krijg je de borg, minus de huurkosten weer terug. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €9,95. Dit is voor verzending heen en terug. Je ontvangt een retourlabel waarmee je het pakket makkelijk weer retour kunt zenden. Belgische en Duitse klanten betalen €4,95 verzendkosten, maar moeten de terugzending zelf regelen en de kosten hiervoor zelf betalen. Voor meer informatie en ons gehele huurassortiment kun je de huurpagina bekijken.

Wij vragen huurders wel altijd een inlegvel te gebruiken in verband met de hygiëne. Als je deze niet in huis hebt, kun je deze als koopproduct toevoegen aan je winkelmandje.

 

Page Speed