Pocketluiers

 1. Huur Mama Koala pocketluier
  Huur Mama Koala Pocketluier
  € 8,00
 2. Huur Alvababy Pocketluier
  Huur Alvababy Pocketluier
  Waardering:
  60%
  € 8,00
 3. Huur Rumparooz Pocketluier
  Huur Rumparooz Pocketluier
  € 8,00
 4. Huur Milovia Pocketluier CoolMax
  Huur Milovia Pocketluier CoolMax
  Waardering:
  100%
  € 8,00
 5. Huur Milovia
  Huur Milovia Pocketluier Fleece
  Waardering:
  93%
  € 8,00
 6. Huur Little Lamb pocketluier
  Huur Little Lamb One Size Pocketluier
  Waardering:
  80%
  € 8,00

Pocketluiers huren

Pocketluiers zijn wasbare luiers met een opening (pocket) in de achterkant. In de opening kunnen één of meerdere boosters geplaatst worden, om zo het absorptieniveau van de luiers aan te passen. De boosters kunnen ook los in de pocketluier gelegd worden. Dit is vooral handig als je kindje weinig plast of bij een korte verschoontijd. De boosters kunnen dan vervangen worden, terwijl de luier zelf nog een keer gebruikt kan worden. Door pocketluiers te huren en deze luiers te proberen kun je kijken of dit systeem iets voor je is en welke luier je het prettigste vindt. Sommige pocketluiers worden geleverd met bijbehorende boosters. Andere pocketluiers worden verkocht zonder boosters. Als je pocketluiers huurt om te proberen ontvang je altijd een aantal boosters zodat je de pocketluiers goed kunt testen.

Hoe werkt het huren

Het bedrag dat je betaalt voor deze luier is de borg. De huursom bedraagt €1,00 per week. De minimale huurperiode is twee weken. In het vakje 'Huurperiode' kun je aangeven hoe lang je dit product wilt huren. Na afloop van de huurperiode krijg je de borg, minus de huurkosten weer terug. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €9,95. Dit is voor verzending heen en terug. Je ontvangt een retourlabel waarmee je het pakket makkelijk weer retour kunt zenden. Belgische en Duitse klanten betalen €4,95 verzendkosten, maar moeten de terugzending zelf regelen en de kosten hiervoor zelf betalen. Voor meer informatie en ons gehele huurassortiment kun je de huurpagina bekijken.

Wij vragen huurders wel altijd een inlegvel te gebruiken in verband met de hygiëne. Als je deze niet in huis hebt, kun je deze als koopproduct toevoegen aan je winkelmandje.

Page Speed