Zuid-Holland

Consulenten in Zuid-Holland

Rijnsburg (Leiden) - Martine van Dijk

Hoi! Ik ben Martine van Dijk en woon met mijn mooie gezin in Rijnsburg, een dorp vlakbij Leiden. Naast mijn werk als docent wiskunde houd ik mij graag bezig met alles wat leuk is, en daar vallen wasbare luiers zéker onder! Mijn man en ik hebben samen twee kinderen; een dochter L. van januari 2017 en zoontje T. van augustus 2018. Beide kinderen hebben al bijna hun hele leven wasbare luiers aan en weten dus niet beter - en wij ook niet. Twijfel je of je wasbare luiers wilt gebruiken? Of wil je het verschil tussen alle luiers voelen en zien? Kom gerust eens langs!

Collegiantenstraat 110
2231 HM Rijnsburg
Nederland
martinevandijk@nappys.nl

Maasland (Den Haag/Rotterdam) - Laura Beijn-van der Hout

Mijn naam is Laura Beijn-van der Hout (1987). Geboren in Maassluis en trotse moeder van één wasbaar luierkontje. In het dagelijks leven ben ik deels werkzaam als filmmaker. Docu, drama, museuminstallaties, videoclips, we maken echt van alles. Ik heb al meer dan 10 jaar erg veel plezier in mijn werk, vooral vanwege de veelzijdigheid. Geen dag is het zelfde. Daar naast heb ik sinds kort mijn eigen bedrijf in zwangerschaps- en babyfotografie en maak ik ook nog babykleding op bestelling. Mijn man en ik wilde vanaf de geboorte van ons kindje wasbaar luieren maar hebben zeker drie maanden nodig gehad om uit te vinden welk systeem ideaal voor ons is. Nu willen we nooit meer anders en snap ik niet meer waarom we die drie maanden eigenlijk nodig hadden! Ik ben super enthousiast over wasbare luiers én over Nappy's.nl. Het is erg leuk om mensen met vragen over wasbare luiers verder te helpen.

Dutch and English speaking

Maasland
Nederland
laurabeijn@nappys.nl
06-30432718

Ridderkerk (Rotterdam/Dordrecht) - Danielle van der Wulp

Ik ben Danielle van der Wulp, geboren in 1980, en kom uit Ridderkerk. Samen met mijn man hebben wij 3 kinderen, 1 zoon (2007) en 2 dochtertjes (2013 en 2015). Naast de kindjes hebben we ook een hond en een lieve oude poes lopen, maar zij zijn niet in de buurt tijdens een consult.

Ik ben begonnen met wasbaar luieren bij onze jongste dochter....en had ik het nu maar eerder geweten. Ze zijn zo leuk, ze geven lieve luierkontjes en het stinkt niet, iets wat mij overigens als eerste opviel`toen wij ze gingen gebruiken. En daarnaast is het beter voor het milieu. 

Naast mijn gezin en werk, ben ik een bezige bij. Ik hou van kleding maken, haken, gezellige dingen doen met vriendinnen...ik hou gewoon van gezelligheid. 

Heb je vragen over wasbare luiers, of wil je ze eens in het echt zien en voelen (want in het echt zijn zo nog veel leuker!) neem dan gerust contact met mij op of boek gezellig een consult. De koffie/thee en iets lekkers staat klaar. Uiteraard zijn kindjes ook welkom!

Dutch and English speaking

Jan Luykenstraat 95
2985 BV Ridderkerk
Nederland
daniellevanderwulp@nappys.nl
06-23920794