Utrecht

Consulenten in Utrecht

Zeist - Pritha Belle

Pritha BelleHoi, ik ben Pritha en woon, na jarenlang met veel plezier in Utrecht te hebben gewoond, nu samen met mijn vriend en twee zoontjes in Zeist (Zeist West, 6 km van Utrecht). Ik werk als programma medewerker Zuid Soedan bij PAX (vredesorganisatie) en ik ben/was een enthousiast (Iyengar) yoga beoefenaar. 

Dat we ‘wasbaar wilde gaan luieren’ wist ik al vrij vroeg in m’n zwangerschap, maar dat er 1001 soorten luiers en ‘systemen’ zijn maakte de keus er niet makkelijker op (en je moet in die periode al zoveel keuzes maken…) Ik was toen heel blij met het advies van een aantal ervaringsdeskundigen. Voor mij de reden om ook onze ervaring te willen delen en de keus ook voor anderen iets makkelijker te maken. 

Ik vertel je graag meer over de voor en nadelen van de verschillende luiers en al het andere wasbare, zoals: billendoekjes, zwemluiers, zoogkompressen en maandverband. En wil je liever het ongecompliceerde advies van een man, mijn vriend is ook een enthousiast gebruiker van onze luiers. 

Korhoenlaan 10, Zeist
prithabelle@nappys.nl
06-42594822


Houten - Marianne Floor

Marianne FloorHallo, ik ben Marianne, 38 jaar en 11 jaar getrouwd met Gerrit. Sinds augustus 2016 zijn we volop bezig met ons wasbare luieravontuur.  Begonnen bij ons oudste kindje en in 2017 ook mogen beginnen bij ons tweede kindje. Al 10 jaar gastouder in eigen huis. We willen graag het wasbaar luieren doorgeven aan anderen daarom begonnen als consulent bij Nappy's.nl.
We hebben 2 lieve hondjes die tijdens een consult in een andere ruimte verblijven.

Mail gerust om een vrijblijvend consult in te plannen!


Houten
mariannefloor@nappys.nl

Page Speed