Utrecht

Consulenten in Utrecht

Utrecht stad - Pritha Belle

Hoi, ik ben Pritha en woon samen met mijn vriend en zoontje in de Bloemenbuurt (2e Daalsebuurt) in Utrecht. Ik werk als programma medewerker bij PAX (vredesorganisatie) en ik ben een enthousiast (Iyengar) yoga beoefenaar. 

Ons zoontje draagt vanaf dag drie wasbare luiers en we zouden niet anders meer willen. 
Dat ik ‘wasbaar wilde gaan luieren’ zoals dat heet, wist ik al vrij vroeg in m’n zwangerschap, maar dat er 1001 mogelijkheden waren daar was ik niet op voorbereid (en je moet al zoveel keuzes maken in die periode). Zonder advies van ervaringsdeskundigen waren we nu waarschijnlijk nog steeds aan het bedenken welk ‘systeem’ we wilden, dus daarom ben ik nu consulent bij Nappy's.nl.

Ik kan ook wat vertellen over zwemluiers, wasbare zoogcompressen, wasbaar maandverband en wasbare luiers op de opvang. En wil je liever het ongecompliceerde advies van een man, mijn vriend geeft ook graag zijn mening. 

Knopstraat 49
551 ES Utrecht
prithabelle@nappys.nl
06-42594822

Houten - Marianne Floor

Hallo, ik ben Marianne, 38 jaar en 11 jaar getrouwd met Gerrit. Sinds augustus 2016 zijn we volop bezig met ons wasbare luieravontuur.  Begonnen bij ons oudste kindje en in 2017 ook mogen beginnen bij ons tweede kindje. Al 10 jaar gastouder in eigen huis. We willen graag het wasbaar luieren doorgeven aan anderen daarom begonnen als consulent bij Nappy's.nl.
We hebben 2 lieve hondjes die tijdens een consult in een andere ruimte verblijven.

Mail gerust om een vrijblijvend consult in te plannen!


Houten
mariannefloor@nappys.nl


Rhenen - Gabriëlle van Overbeeke

Ik ben Gabriëlle, ik woon met mijn man en drie jonge kinderen naast het bos in Rhenen. 
Wij werden gek van al het afval dat wegwerpluiers opleveren. Toen onze jongste 7 maanden was stapten we daarom over op wasbare luiers. We waren gelijk verliefd! Nu zijn wasbare luiers een passie van mij waar ik graag over vertel. Daarom kon ik mij niets leukers bedenken dan luierconsulent worden om zo andere mensen op weg te helpen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een consult? Neem gerust contact op via de mail, telefoon of app. Iedereen is van harte welkom! 

Dutch and English speaking

Van Bentheimhof 31
3911 JM Rhenen
Nederland
gabriellevanoverbeeke@nappys.nl
06-40230996