Utrecht

Consulenten in Utrecht

Utrecht stad - Pritha Belle

Pritha BelleHoi, ik ben Pritha en woon samen met mijn vriend en zoontje in de Bloemenbuurt (2e Daalsebuurt) in Utrecht. Ik werk als programma medewerker bij PAX (vredesorganisatie) en ik ben een enthousiast (Iyengar) yoga beoefenaar. 

Ons zoontje draagt vanaf dag drie wasbare luiers en we zouden niet anders meer willen. 
Dat ik ‘wasbaar wilde gaan luieren’ zoals dat heet, wist ik al vrij vroeg in m’n zwangerschap, maar dat er 1001 mogelijkheden waren daar was ik niet op voorbereid (en je moet al zoveel keuzes maken in die periode). Zonder advies van ervaringsdeskundigen waren we nu waarschijnlijk nog steeds aan het bedenken welk ‘systeem’ we wilden, dus daarom ben ik nu consulent bij Nappy's.nl.

Ik kan ook wat vertellen over zwemluiers, wasbare zoogcompressen, wasbaar maandverband en wasbare luiers op de opvang. En wil je liever het ongecompliceerde advies van een man, mijn vriend geeft ook graag zijn mening. 


Pritha heeft momenteel zwangerschapsverlof.

Knopstraat 49
3551 ES Utrecht
prithabelle@nappys.nl
06-42594822


Houten - Marianne Floor

Marianne FloorHallo, ik ben Marianne, 38 jaar en 11 jaar getrouwd met Gerrit. Sinds augustus 2016 zijn we volop bezig met ons wasbare luieravontuur.  Begonnen bij ons oudste kindje en in 2017 ook mogen beginnen bij ons tweede kindje. Al 10 jaar gastouder in eigen huis. We willen graag het wasbaar luieren doorgeven aan anderen daarom begonnen als consulent bij Nappy's.nl.
We hebben 2 lieve hondjes die tijdens een consult in een andere ruimte verblijven.

Mail gerust om een vrijblijvend consult in te plannen!


Houten
mariannefloor@nappys.nl

Page Speed