Overijssel

Consulenten in Overijssel

Zwolle - Eline Meijerink - van der Donk

Eline Meijerink-van der DonkHoi! Mijn naam is Eline en ik woon samen met mijn man in het prachtige Zwolle. We hebben samen veel gereisd en sinds juli 2017 zijn we de trotse ouders van een dochter. Dat je zoveel liefde kan voelen voor zo'n klein mensje. Zo cliché, maar o zo waar! Tijdens mijn zwangerschap ben ik al in aanraking gekomen met wasbare luiers via mijn schoonzus. Toch raakte ik niet genoeg overtuigd om voor de geboorte van mijn eigen dochter ook wasbare luiers aan te schaffen.

In mijn directe omgeving gebruikt bijna niemand wasbare luiers en werd het hierom ook zeker niet aangeraden om eraan te beginnen. De wasbare luiers bleven toch in mijn achterhoofd en steeds als ik weer met twee vuilniszakken vol luiers naar de ondergrondse container liep, voelde het niet goed. Dit was niet wat ik wilde en heb ik alsnog een stapeltje wasbare luiers van mijn schoonzus geleend. Ik kwam erachter dat veel vooroordelen over wasbare luiers wel meevielen en dus zit mijn dochter vanaf 6 maanden in de wasbare luiers:) Door de verschillende soorten en merken luiers die ik inmiddels in huis heb, ben ik achter mijn favoriete luiers gekomen en dit deel ik graag met andere mensen!

Wil je verschillende luiers komen zien, voelen en passen op je kindje? Stuur mij een berichtje of bel voor een afspraak; je bent van harte welkom!  

Language: Dutch/English

Trompstraat 6
8023 TP Zwolle
Nederland
06-14812752
elinemeijerink@nappys.nl

Schalkhaar (Deventer) - Sabine van Vemde

Sabine van Vemde

Hoi! Ik ben Sabine van Vemde, woon samen met Richard, onze 3 kids (December 2013, Januari 2016 & Februari 2019), een klein mopshondje en wat kippen in Schalkhaar (bij Deventer).

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als dierenartsassistente ben ik sinds 2015 thuisblijfmama en ondersteun ik mijn vriend in de administratie van ons bedrijf. Tijdens mijn zoektocht naar een alternatief voor de wegwerp zwemluier kwam ik bij de wasbare luiers uit. Gezien de uitslag die onze oudste steeds kreeg van wegwerp luiers, de overvolle container die maandelijks geleegd werd en de vrolijke printjes er een aantal besteld om te proberen. En met succes! Ondertussen heb ik een mooie verzameling aan diverse wasbare producten in huis welke ik je met liefde laat zien voor jou en jouw kindje(s).

Mocht je nog twijfelen, ik beantwoord graag je vragen!

Tot snel!

Beerninksweg 1
7433 RN Schalkhaar
Nederland
06-30399456
sabinevanvemde@nappys.nl

Page Speed