Overijssel

Consulenten in Overijssel

Zwolle - Eline Meijerink - van der Donk

Eline Meijerink-van der DonkHoi! Mijn naam is Eline en ik woon samen met mijn man in het prachtige Zwolle. We hebben samen veel gereisd en sinds juli 2017 zijn we de trotse ouders van een dochter. Dat je zoveel liefde kan voelen voor zo'n klein mensje. Zo cliché, maar o zo waar! Tijdens mijn zwangerschap ben ik al in aanraking gekomen met wasbare luiers via mijn schoonzus. Toch raakte ik niet genoeg overtuigd om voor de geboorte van mijn eigen dochter ook wasbare luiers aan te schaffen.

In mijn directe omgeving gebruikt bijna niemand wasbare luiers en werd het hierom ook zeker niet aangeraden om eraan te beginnen. De wasbare luiers bleven toch in mijn achterhoofd en steeds als ik weer met twee vuilniszakken vol luiers naar de ondergrondse container liep, voelde het niet goed. Dit was niet wat ik wilde en heb ik alsnog een stapeltje wasbare luiers van mijn schoonzus geleend. Ik kwam erachter dat veel vooroordelen over wasbare luiers wel meevielen en dus zit mijn dochter vanaf 6 maanden in de wasbare luiers:) Door de verschillende soorten en merken luiers die ik inmiddels in huis heb, ben ik achter mijn favoriete luiers gekomen en dit deel ik graag met andere mensen!

Wil je verschillende luiers komen zien, voelen en passen op je kindje? Stuur mij een berichtje of bel voor een afspraak; je bent van harte welkom!  

Language: Dutch/English

Trompstraat 6
8023 TP Zwolle
Nederland
06-14812752
elinemeijerink@nappys.nl

Schalkhaar (Deventer) - Sabine van Vemde

Sabine van VemdeHoi! Ik ben Sabine van Vemde, woon samen met Richard, onze 2 kids (December 2013 & Januari 2016) en een klein mopshondje in Schalkhaar (bij Deventer). Na een aantal jaren te hebben gewerkt als dierenartsassistente ben ik sinds 2015 thuisblijfmama en ondersteun ik mijn vriend in de administratie van ons bedrijf. Tijdens mijn zoektocht naar een alternatief voor de wegwerp zwemluier kwam ik bij de wasbare luiers uit. Gezien de uitslag die beide kids steeds kregen van wegwerp luiers, de overvolle container die maandelijks geleegd werd en de vrolijke printjes er een aantal besteld om te proberen. En met succes! Ondertussen heb ik een mooie verzameling aan  diverse wasbare producten in huis welke ik je met liefde laat zien voor jou en jouw kindje(s).

Mocht je nog twijfelen, ik beantwoord graag je vragen!
Tot snel!

Beerninksweg 1
7433 RN Schalkhaar
Nederland
06-30399456
sabinevanvemde@nappys.nl

Hengelo (Twente) - Yvonne Moonen-Roelofsen

Yvonne Moonen-RoelofsenHallo allemaal!
Ik ben Yvonne en ik woon met mijn gezin in Hengelo, Overijssel. Ik ben getrouwd met Menno en moeder van 2 geweldige kinderen. In juli 2014 is onze zoon Mart geboren. In januari 2017 kwam onze dochter Raisa erbij. Wij zijn wasbare luiers gaan gebruiken toen Raisa een paar weken oud was. We waren al snel overtuigd van al het goede dat wasbare luiers biedt. Behalve dat het goed is voor de billen van je baby, het milieu en je portemonnee, ziet het er ook nog eens prachtig uit! Achteraf vinden we het erg jammer dat we ze bij Mart nooit hebben gebruikt, het had ons een hoop ellende kunnen besparen. 

Ik werk alweer een tijdje naar alle tevredenheid in de ouderenzorg, als kwaliteitsfunctionaris bij een woon- en zorgcentrum. Maar naast mijn baan zocht ik iets om mijn passie in kwijt te kunnen. Mijn missie als consulent voor Nappy’s is om de liefde voor wasbare luiers te verspreiden. Dus ben je op zoek naar informatie over wasbare luiers? Wil je ze in het echt zien? En voelen? En ligt Hengelo het dichtst bij jou in de buurt? Dan ben je welkom bij mij! In alle rust vertel ik je alles wat je moet en wilt weten over wasbare luiers, met een kop koffie of thee erbij. 

Vanwege mijn werk ben ik overdag niet altijd even goed telefonisch bereikbaar. Je kunt me altijd een berichtje of een mailtje sturen, dan bel of mail ik je terug. 

Baarsstraat 2
7559 MK Hengelo
Nederland
06-10558255
yvonnemoonen@nappys.nl

Page Speed