Noord-Holland

Andijk - Sanne Koper

Mijn naam is Sanne, 32 en woon samen met mijn vriend en zoon (2018) in Andijk. Er wonen ook 2 poezen bij ons en in de tuin leeft een lief konijnen stel. 

Ik ben gek op groen, gek op de natuur, gek op bloemen en planten, gek op dieren, kortom alles wat moeder natuur creëert vind ik prachtig! Op verschillende manieren ga ik respectvol om met de aarde en wasbaar luieren is daar 1 van. Door consulent te zijn voor Nappy's.nl hoop ik mijn extra steentje bij te dragen en mensen te kunnen vertellen over alle voordelen hiervan! Jullie zijn welkom om langs te komen voor info onder het genot van een lekker kopje kruidenthee uit eigen tuin! Tot snel! 

Andijk
sannekoper@nappys.nl
06-53530790

Haarlem - Anke Endeman

Hey hallo! Ik ben Anke (30 jaar) en woon samen met mijn vriend Daniel in Haarlem. In oktober 2017 is onze dochter Isa geboren. De afgelopen 10 jaar werkte ik als productieleider voor allerlei evenementen en festivals en sinds 2015 ben ik hoofd productie bij theatergezelschap Vis à Vis. Naast genieten van onze kleine en mijn baan vind ik het heerlijk om te dansen, bootcampen, festivals te bezoeken, creatief bezig te zijn en ontspan ik graag in de sauna.

Tijdens mijn zwangerschap las ik voor het eerst over wasbare luiers en was eigenlijk gelijk enthousiast! Daarmee zouden we een hele berg vuilnis kunnen voorkomen en het ziet er ook nog eens super leuk uit! Zoals bij vele stellen stond mijn vriend er niet gelijk om te springen. Gelukkig konden wij langs een luierconsulent en verdwenen alle vooroordelen die hij had. 
Op advies om geen miskoop te doen en goed te kijken welk systeem/merk ons zou bevallen zijn we vanaf Isa's geboorte gestart met een newborn huurpakket. Uit nieuwsgierigheid kochten we nog wat verschillende luiers en kwamen we uiteindelijk uit bij onze favoriete luiers!

Ik ben in het afgelopen jaar groot fan geworden van wasbare luiers en wil dit enthousiasme ook graag met anderen delen! Ook weet ik uit ervaring dat je in het begin nogal overspoeld kunt raken door alle informatie en het grote aanbod verschillende soorten luiers. Wil je hulp bij deze zoektocht? Of eens komen voelen, kijken of passen? Stuur mij dan een berichtje of bel mij om een afspraak te maken! Je bent van harte uitgenodigd en ook kindjes zijn van harte welkom!

Ons huis is vanuit de hele regio goed bereikbaar (zowel auto als OV) en parkeren is gratis!

Language: Dutch/English

Broekweg 13
2035 LE Haarlem
Nederland
ankeendeman@nappys.nl
06-30731508

Hilversum - Hanneke Warga-Werkhoven

Ik ben Hanneke, enthousiast wasbaar luier-gebruiker, en sinds kort consulent voor Nappy’s.nl!

Onze twee kinderen (geboren in 2015 en 2017) zitten vanaf het eerste luiertje in wasbaar, en ik ben inmiddels een ervaringsdeskundige. Ik weet oprecht niet meer hoe ik erbij kwam om wasbare luiers te proberen, maar ergens tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik het virus opgelopen... Dus pas op, als je er eenmaal mee begint, is de kans groot dat je er niet meer mee wil stoppen! Onze overwegingen om wasbaar te gebruiken zijn de impact op het milieu en natuurlijke materialen voor de babybilletjes. Leuk om te bedenken dat we al een paar duizend luiers niet in de prullenbak hebben gegooid. En natuurlijk zijn wasbare luiers leuker om te zien dan wegwerpluiers! 

Wil je meer weten over wasbare luiers en is Hilversum een makkelijke locatie voor jou/jullie- dan ben je van harte welkom. In een consult kan je de meeste luiers van Nappy’s.nl zien en voelen. Als het goed is heb je na afloop een goed beeld van de verschillende systemen en kan je hopelijk een keuze maken die bij jullie past.

Dutch, English, German speaking.

Karel Doormanlaan
1215 NX Hilversum
Nederland
hannekewarga@nappys.nl