Noord-Holland

Haarlem - Anke Endeman

Anke EndemanHey hallo! Ik ben Anke (30 jaar) en woon samen met mijn vriend Daniel in Haarlem. In oktober 2017 is onze dochter Isa geboren. De afgelopen 10 jaar werkte ik als productieleider voor allerlei evenementen en festivals en sinds 2015 ben ik hoofd productie bij theatergezelschap Vis à Vis. Naast genieten van onze kleine en mijn baan vind ik het heerlijk om te dansen, bootcampen, festivals te bezoeken, creatief bezig te zijn en ontspan ik graag in de sauna.

Tijdens mijn zwangerschap las ik voor het eerst over wasbare luiers en was eigenlijk gelijk enthousiast! Daarmee zouden we een hele berg vuilnis kunnen voorkomen en het ziet er ook nog eens super leuk uit! Zoals bij vele stellen stond mijn vriend er niet gelijk om te springen. Gelukkig konden wij langs een luierconsulent en verdwenen alle vooroordelen die hij had. 
Op advies om geen miskoop te doen en goed te kijken welk systeem/merk ons zou bevallen zijn we vanaf Isa's geboorte gestart met een newborn huurpakket. Uit nieuwsgierigheid kochten we nog wat verschillende luiers en kwamen we uiteindelijk uit bij onze favoriete luiers!

Ik ben in het afgelopen jaar groot fan geworden van wasbare luiers en wil dit enthousiasme ook graag met anderen delen! Ook weet ik uit ervaring dat je in het begin nogal overspoeld kunt raken door alle informatie en het grote aanbod verschillende soorten luiers. Wil je hulp bij deze zoektocht? Of eens komen voelen, kijken of passen? Stuur mij dan een berichtje of bel mij om een afspraak te maken! Je bent van harte uitgenodigd en ook kindjes zijn van harte welkom!

Ons huis is vanuit de hele regio goed bereikbaar (zowel auto als OV) en parkeren is gratis!

Language: Dutch/English

Broekweg 13
2035 LE Haarlem
Nederland
ankeendeman@nappys.nl
06-30731508

Broek op Langedijk (Alkmaar) - Esther Rensman

Consulent Alkmaar EstherMijn naam is Esther Rensman-Kuiper en ik ben 29 jaar. Sinds 2017 woon ik in het mooie Broek op Langedijk, dichtbij Alkmaar. En vanaf 2018 hebben we een heerlijk luierkontje in huis. We hebben twee sphynx katten, die wel van een aai en gezellig bezoek houden. Ik ben pedagoog, en heb voorheen binnen de antroposofische kinderopvang gewerkt. Momenteel ben ik thuis bij mijn dochter, en rustig opzoek naar een nieuwe uitdaging naast het moederschap en wasbare luier consulent zijnde. 

Tijdens mijn zwangerschap ben ik mij gaan verdiepen in natuurlijk ouderschap zoals het gebruik van wol, natuurlijke kraamzorg en zo ook, wasbare luiers. Ik vond het overweldigend wat een keuzes en mogelijkheden er waren, het duizelde me soms. Door veel uitzoeken en proberen, weet ik nu wat bij mijn dochter past, qua pasvorm en wat ze nodig heeft voor absorptie. 

Ik vind het dan ook een leuke uitdaging om samen met (aanstaande) ouders op onderzoek uit te gaan, kijkend naar de wensen en behoeften van ouder en kind, en op een fijn en goed werkend systeem uit te komen. Wil je meer informatie, voelen, vergelijken en passen onder het genot van een kopje koffie of thee dan wil ik je hartelijk welkom heten bij mij thuis. Voor informatie of het maken van een afspraak mag je me mailen=) 

Esther Rensman
Broek op Langedijk
estherrensman@nappys.nl

Hilversum - Hanneke Warga-Werkhoven

Hanneke Warga-WerkhovenIk ben Hanneke, enthousiast wasbaar luier-gebruiker, en consulent voor Nappy’s.nl!

Onze twee kinderen (geboren in 2015 en 2017) zitten vanaf het eerste luiertje in wasbaar, en ik ben inmiddels een ervaringsdeskundige. Ik weet oprecht niet meer hoe ik erbij kwam om wasbare luiers te proberen, maar ergens tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik het virus opgelopen... Dus pas op, als je er eenmaal mee begint, is de kans groot dat je er niet meer mee wil stoppen! Onze overwegingen om wasbaar te gebruiken zijn de impact op het milieu en natuurlijke materialen voor de babybilletjes. Leuk om te bedenken dat we al een paar duizend luiers niet in de prullenbak hebben gegooid. En natuurlijk zijn wasbare luiers leuker om te zien dan wegwerpluiers! 

Wil je meer weten over wasbare luiers en is Hilversum een makkelijke locatie voor jou/jullie- dan ben je van harte welkom. In een consult kan je de meeste luiers van Nappy’s.nl zien en voelen. Als het goed is heb je na afloop een goed beeld van de verschillende systemen en kan je hopelijk een keuze maken die bij jullie past.

Dutch, English, German speaking.

Karel Doormanlaan
1215 NX Hilversum
Nederland
hannekewarga@nappys.nl

Purmerend - Nicky Stengewis - de Pater

Consulent Purmerend

Hoi! Ik ben Nicky Stengewis - de Pater, samen met mijn man, zoon Mikolaj (2018) en kat woon ik sinds begin 2019 in Purmerend.


Tijdens mijn zwangerschap was ik al overtuigd van het gebruik van wasbare luiers. Ik weet niet meer hoe ik op het idee kwam, maar het was niet eens een overweging. Hoe dichterbij de bevalling kwam, hoe meer ik begon te twijfelen. Ik googelde wat en bestelde wat, maar had eigenlijk geen idee. Helaas was ik toen niet bekend met het bestaan van consulenten, want dat had me waarschijnlijk een aantal miskopen voorkomen.
Uiteindelijk hebben wij heel veel verschillende systemen uitgeprobeerd om tot het juiste systeem voor onze zoon te komen.

Ik ben fan van wasbare luiers en deel mijn enthousiasme graag met anderen. Ik hoop (toekomstige) ouders te laten zien wat er allemaal mogelijk is en welke voordelen wasbaar heeft. Wie weet worden jullie net zo enthousiast als ik!

Bij ons huis is parkeerruimte genoeg en het treinstation is op 5 minuten lopen.

Nicky Stengewis - de Pater
Purmerend

nickystengewis@nappys.nl

Andijk (West-Friesland) - Sanne Koper

Sanne KoperMijn naam is Sanne, 32 en woon samen met mijn vriend en zoon (2018) in Andijk. Er wonen ook 2 poezen bij ons en in de tuin leeft een lief konijnen stel. 

Ik ben gek op groen, gek op de natuur, gek op bloemen en planten, gek op dieren, kortom alles wat moeder natuur creëert vind ik prachtig! Op verschillende manieren ga ik respectvol om met de aarde en wasbaar luieren is daar 1 van. Door consulent te zijn voor Nappy's.nl hoop ik mijn extra steentje bij te dragen en mensen te kunnen vertellen over alle voordelen hiervan! Jullie zijn welkom om langs te komen voor info onder het genot van een lekker kopje kruidenthee uit eigen tuin! Tot snel! 

Andijk
sannekoper@nappys.nl
06-53530790

Page Speed