Groningen

Consulenten in Groningen

Groningen Stad - Liesbeth Rozema

Liesbeth RozemaIk ben Liesbeth Rozema, 26 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en zoontje uit 2017 in het prachtige Groningen. Ik werk als administratief medewerker, wil graag mijn vinologenopleiding afronden, heb een passie voor bakken & koken en natuurlijk ook voor wasbare luiers. Sinds dag 1 gebruiken wij wasbare luiers en ik zou niet meer anders willen!

Toen wij tijdens mijn zwangerschap besloten wasbare luiers te gaan gebruiken, zag ik door de bomen het bos niet meer. Zoveel keus en ik wilde graag alles uittesten. Daarom kozen wij ervoor om een pakket te gaan huren bij Nappy's.nl. Mijn keus viel destijds op de TotsBots Easyfit Star model en voor de nacht een voorgevormde luier van Petit Lulu. Nu ons zoontje ouder wordt, gebruik ik voor de dag ook het liefst een twee-delig systeem. Little Lamb vind ik zelf erg fijn in gebruik. 

Als consulent van Nappy's.nl, mag ik nu alle soorten en systemen uit gaan testen en jullie hierover informeren. Dat doe ik natuurlijk met alle plezier. Ik heb er heel veel zin in =)

Liesbeth heeft ervaring met wasbare zoogcompressen en kan deze indien gewenst ook laten zien.

Onnemaheerd 88
9736 AR Groningen
Nederland
liesbethrozema@nappys.nl
06-43990995

Veendam - Margareta van der Wal

Margareta van der WalHoi, Ik ben Margareta van der Wal, moeder van Nelson (2017) en partner van Arnold. Wij wonen in Veendam, een mooie centrale plek in de provincie Groningen. Mijn partner is zzp-er en ik ben bewust full time moeder. En verder houd ik mij bezig met illustreren, zonnekindpoppen maken en kleding naaien.

Tijdens de zwangerschap kwamen wij op een informatiemiddag in contact met wasbaar luieren. Ik was gelijk overtuigd om wasbare luiers te gebruiken. Voor mij was de doorslag dat het veel beter is voor het milieu, voor de portemonnee en het belangrijkste: voor de billetjes van ons kleintje. En mooi meegenomen: de wasbare luiers hebben mooie printjes.

We hebben eerst een pakket gehuurd met verschillende typen newborn luiers. Na twee maandjes hebben we de stap genomen om een pakket wasbare luiers aan te schaffen. En het beviel ons goed. Al doende leerden wij welke luier bij Nelson het beste werkte. 

Een luier consult is een ideale manier om zelf te ervaren wat je prettig vindt, of wat bij jou past. Ik nodig je dan ook graag uit om de luiers te bekijken en te voelen. Als je al een kleintje hebt in de luiers, dan mag je ze ook uitproberen op je kindje. Ik geef graag, onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers, alle informatie over wasbaar luieren en de verschillende luiersystemen. Als je na het consult nog vragen hebt, dan kun je contact met mij opnemen.

Naast de wasbare luiers, heb ik ook ervaring met wasbaar maandverband, wasbare zwembroekjes, wasnetten, waszakken en wasbare billendoekjes.

Onze huisdieren zijn tijdens het consult niet aanwezig in dezelfde ruimte.

Pommerse Bocht 21
9642 EA Veendam
Nederland
margaretavanderwal@nappys.nl
06-53485540

Page Speed