Groningen

Consulenten in Groningen

Groningen Stad - Liesbeth Rozema

Liesbeth RozemaIk ben Liesbeth Rozema, 26 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en zoontje uit 2017 in het prachtige Groningen. Ik werk als administratief medewerker, wil graag mijn vinologenopleiding afronden, heb een passie voor bakken & koken en natuurlijk ook voor wasbare luiers. Sinds dag 1 gebruiken wij wasbare luiers en ik zou niet meer anders willen!

Toen wij tijdens mijn zwangerschap besloten wasbare luiers te gaan gebruiken, zag ik door de bomen het bos niet meer. Zoveel keus en ik wilde graag alles uittesten. Daarom kozen wij ervoor om een pakket te gaan huren bij Nappy's.nl. Mijn keus viel destijds op de TotsBots Easyfit Star model en voor de nacht een voorgevormde luier van Petit Lulu. Nu ons zoontje ouder wordt, gebruik ik voor de dag ook het liefst een twee-delig systeem. Little Lamb vind ik zelf erg fijn in gebruik. 

Als consulent van Nappy's.nl, mag ik nu alle soorten en systemen uit gaan testen en jullie hierover informeren. Dat doe ik natuurlijk met alle plezier. Ik heb er heel veel zin in =)

Liesbeth heeft ervaring met wasbare zoogcompressen en kan deze indien gewenst ook laten zien.

Onnemaheerd 88
9736 AR Groningen
Nederland
liesbethrozema@nappys.nl
06-43990995

Page Speed