Gelderland

Consulenten in Gelderland

Arnhem - Esmee Wesselink

Consulent Arnhem EsmeeHoi! Ik ben Esmee, moeder van Dante (kerst 2016) en ik woon in Arnhem. Sinds kort pas, want tot 2018 woonden we in Patagonië, Zuid-Chili. Toen ik zwanger was merkte ik dat ik enorm baalde van de grote hoeveelheid afval die we zouden krijgen door de luiers die zouden gaan gebruiken. Ik vroeg me af: als het anders kon toen ik klein was, dan moet dat nu toch ook kunnen? Helaas was dat in Chili nog niet zo makkelijk te ontdekken. Toen ik om het goede nieuws te vertellen in Nederland was, ben ik op onderzoek uitgegaan. Pfff, wat een informatie! Aangezien ik maar een paar weken had, heb ik toen geen consulente opgezocht. Dat had ik wel moeten doen. Gewoon iemand die je vragen beantwoord, de systemen laat zien en helpt in de keuzes die je moet/kan maken.

De ervaring met wasbare luiers was verrassend voor mij. Wasbare luiers zijn écht goedkoper, het is écht veel milieuvriendelijker, het is heel fijn voor de billen van je kindje,  makkelijk en niet vies. En.. ik hoef niet met stinkende luiers naar de restafvalbak te lopen :) Momenteel werk ik bij een recyclebedrijf en zie ik hoeveel afval er dagelijks weggegooid wordt. En hoeveel afval we nog steeds niet kunnen recyclen en dus gewoon verbrand moet worden. Dat geldt ook voor wegwerpluiers. Voor de toekomst is daar echt maar een oplossing voor: wasbare luiers!

Ik wens je van harte welkom in de wasbare luier wereld, met zijn vele printjes, maten en soorten. Neem een kijkje, maar zorg ook vooral dat je een kopje koffie of thee komt doen. Met je kindje of zonder, kom gerust bij me langs in Arnhem!  

Groetjes, Esmee

Sumatrastraat 7
6822 DV Arnhem
Nederland
esmeewesselink@nappys.nl
06-24347136

Heelweg  (Achterhoek) - Riekje Pruim-Nijhof


Riekje Pruim-NijhofMijn naam is Riekje Pruim-Nijhof. Samen met mijn man Henri en onze 2 zoons en 2 dochters (2010, 2013, 2015, 2018) woon ik in de mooie Achterhoek tussen Doetinchem en Winterswijk. Sinds de geboorte van onze oudste heb ik wasbare zoogcompressen gebruikt, die kreeg ik van mijn zus. Wasbare luiers daar dacht ik niet aan: ik had mijn moeder vroeger zien zwoegen met emmers vieze luiers in de week, kookwas en telkens weer lekkage. Mij niet gezien, dacht ik. Wist ik veel dat de moderne luiers heel wat anders zijn dan wat vroeger gebruikt werd, en dat ze ook nog eens beter voor baby’s billen zijn dan wegwerpluiers. En, niet onbelangrijk: dat er inlegvellen bestaan die je met ontlasting en al weg kunt gooien! Bij onze derde kwamen we er pas achter hoe prettig wasbaar kan zijn. Omdat ik dit andere ouders en kindjes ook gun nodig ik jullie graag uit om te kijken of we iets wasbaars kunnen vinden wat bij jullie situatie en budget past – en wat je mooi vindt. Dat kan ‘s middags, ‘s avonds en in het weekend.

Hou je niet van kippen en eenden, laat dat dan even weten, dan zorgen we dat ze voor jullie bezoek in hun hok zitten en niet rondscharrelen in de tuin.

We hebben ook ervaring met kinderen die al wat groter zijn en ‘s nachts nog in bed plassen, dus heb je een ouder kind dat ‘s nachts (nog niet / niet meer / niet altijd) zindelijk is, dan kan ik je ook laten zien welke luiers je daar eventueel voor kunt gebruiken. 

Ik spreek Achterhooks, Deutsch, English en Nederlands 

Schapendijk 6
7055 BK Heelweg
Nederland
riekjepruim@nappys.nl 

Zevenaar - Marleen Teunissen

Consulent ZevenaarHey, ik ben Marleen en woon in Zevenaar samen met mijn man en twee vrolijke zoontjes(2018 en 2020). Ik werk in de zorg en omdat ik wasbaar-luierfan ben, ook als consulent bij Nappy’s.nl.

Toen ik zwanger was van mijn eerste zoontje wilden we natuurlijk het beste voor hem. Ik was er dan ook al snel uit dat ik wasbare luiers wilde. Mijn man had hier nog nooit van gehoord en moest even wennen. Hij had er nog niet echt een beeld bij maar stond er wel open in.

Ik vond het in het begin een hele zoektocht. Wat bestaat er? Wat is goed voor ons? Uiteindelijk met wat internet zoekwerk luiers gekozen. Toen mijn zoontje ze aan had was ik meteen enthousiast over zijn vrolijke billetjes. Toen ik nachtluiers nodig had ben ik bij een Nappy’s.nl consulent uitgekomen. Wat had ik dit graag eerder gedaan. Zo fijn om met iemand je voors en tegens door te nemen en alles even live voor je op tafel te zien liggen. Wat zijn er veel toffe merken/printjes/opties.

Het voelt elke dag heerlijk om de kinderen de vrolijke luiers aan te trekken en aan het einde van de dag niets te hoeven weggooien.

Ik help ook jou graag op weg/verder. Je bent met alle luier vragen van harte welkom bij ons thuis.

marleenteunissen@nappys.nl
06-28999905

Renkum - Gabriëlle van Overbeeke

Consulent RenkumIk ben Gabriëlle, getrouwd met Lennert. Samen hebben we 4 kinderen; Lotus, Rune, Bosse en Vieve. We wonen heerlijk dicht bij het bos in Renkum.

Toen ik zwanger was van Lotus overwogen we even wasbare luiers, maar door negatieve geluiden uit onze omgeving hebben we dat idee laten varen. Onze zoon Rune was 7 maanden oud toen wij gek werden van de container vol met luiers. Ik kwam een blog tegen over wasbare luiers en daar is mijn liefde voor wasbaar geboren! Ik probeerde zoveel mogelijk luiers uit en merkte de behoefte om al mijn nieuw vergaren kennis te delen en te verspreiden. Wasbaar was helemaal niet zo moeilijk als men mij liet denken!

Dit was mijn grootste motivatie om consulent te worden: andere mensen op weg helpen in de wereld van wasbare luiers. Ondertussen gebruiken we al 3 jaar wasbare luiers, hebben we 2 kinderen vanaf het eerste uur in wasbaar gehad en zelfs Lotus heeft nog wasbare nachtluiers gedragen. Genoeg ervaring om anderen wegwijs te maken in de heerlijke wereld van wasbaar. Wees dus van harte welkom om alle prachtige merken en systemen te komen bewonderen, ik vertel je er graag over!

I also speak English.

Willem Sandershof 1
6871 SB Renkum
gabriellevanoverbeeke@nappys.nl

Page Speed