Gelderland

Consulenten in Gelderland

Heelweg  (Achterhoek) - Riekje Pruim-Nijhof

Riekje Pruim-NijhofMijn naam is Riekje Pruim-Nijhof. Samen met mijn man Henri en onze 2 zoons en 2 dochters (2010, 2013, 2015, 2018) woon ik in de mooie Achterhoek tussen Doetinchem en Winterswijk. Sinds de geboorte van onze oudste heb ik wasbare zoogcompressen gebruikt, die kreeg ik van mijn zus. Wasbare luiers daar dacht ik niet aan: ik had mijn moeder vroeger zien zwoegen met emmers vieze luiers in de week, kookwas en telkens weer lekkage. Mij niet gezien, dacht ik. Wist ik veel dat de moderne luiers heel wat anders zijn dan wat vroeger gebruikt werd, en dat ze ook nog eens beter voor baby’s billen zijn dan wegwerpluiers. En, niet onbelangrijk: dat er inlegvellen bestaan die je met ontlasting en al weg kunt gooien! Bij onze derde kwamen we er pas achter hoe prettig wasbaar kan zijn. Omdat ik dit andere ouders en kindjes ook gun nodig ik jullie graag uit om te kijken of we iets wasbaars kunnen vinden wat bij jullie situatie en budget past – en wat je mooi vindt. Dat kan ‘s middags, ‘s avonds en in het weekend.

Hou je niet van kippen en eenden, laat dat dan even weten, dan zorgen we dat ze voor jullie bezoek in hun hok zitten en niet rondscharrelen in de tuin.

We hebben ook ervaring met kinderen die al wat groter zijn en ‘s nachts nog in bed plassen, dus heb je een ouder kind dat ‘s nachts (nog niet / niet meer / niet altijd) zindelijk is, dan kan ik je ook laten zien welke luiers je daar eventueel voor kunt gebruiken. 

Ik spreek Achterhooks, Deutsch, English en Nederlands 

Schapendijk 6
7055 BK Heelweg
Nederland
riekjepruim@nappys.nl

Nijmegen - Paula Roosendahl

Paula RoosendahlHoi! Ik ben Paula, en ik heb de term ‘in de luiers zitten’ heerlijk letterlijk opgenomen tijdens het verlof van mijn tweede. Toen onze oudste werd geboren (januari 2013) hadden we nog nooit gehoord van wasbare luiers. Met de tweede op komst (geboren juli 2018) dachten we weer met afschuw terug aan die bergen luierafval, stinkende vuilnisbakken en spuitluiers tot in de nek. Ook proberen we een beetje verantwoord te leven, en daar helpen wegwerpluiers zeker niet aan mee. En zo is de liefde voor wasbare luiers begonnen! Maar wauw wat overweldigend was de eerste duik in de wasbare luierwereld… Ik had nooit gedacht dat er zoveel mooie en hippe systemen zijn. Ik was begonnen met ‘gewoon’ iets van katoen en dacht hier kom ik zelf wel uit. Na een paar weken zelf aanmodderen en dingen proberen merkte ik dat ik het beter anders had kunnen aanpakken. Ik had de behoefte alle luiers van Nappy’s.nl in het echt te zien en te voelen, én ik had iemand nodig die me door de luierbomen het bos weer zou laten zien. Een consult (een eindje verderop, want hé er was nog geen consulent in Nijmegen..) was enorm verhelderend. Daarom ben ik nu zelf luierconsulent geworden en hoop ik zo alle (bijna)moeders van Nijmegen en omliggende dorpen van luierkeuzestress te ontdoen en verder op weg te helpen in de wasbare luierwereld. Want behalve duurzaam, goed voor de billetjes en goed voor de portemonnee is het vooral ook hartstikke leuk en echt niet zo overweldigend als je eerste duik wellicht doet vermoeden! 

Moet je toch van iets verder komen? We wonen naast het bos dus je kunt je consult combineren met een wandelingetje! Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren. 

Nieuwsgierig? Volg ook alvast op Instagram de Luiermoeder. Tot snel!

Brakkenstein, Nijmegen
paularoosendahl@nappys.nl
06-46510222

Batenburg - Ilka van der Poel

Ilka van der PoelHoi! Ik ben de eigenaar van Nappy's.nl, ben getrouwd met Marco en heb drie kinderen. We hebben drie zonen uit 2014, 2016 en 2018. Al onze kinderen hebben wasbare luiers gedragen en met de geboorte van onze jongste zoon zitten we voorlopig nog wel even in de luiers. Wij hebben een hele lieve, enthousiaste hond; Duuk. Meestal vermaakt deze zich buiten als er mensen op bezoek komen. Ben je bang voor honden laat dat dan even weten, dan houden wij daar rekening mee. Ook hebben we in onze tuin nog wat kippen zitten die ons regelmatig lekkere eitjes bezorgen. Wil je meer weten over wasbare luiers dan ben je van harte welkom! Doordeweeks, 's avonds en in het weekend!

Kruisstraat 5
6634 AG Batenburg
Nederland
info@nappys.nl
06-14965757

Page Speed