Friesland

Leeuwarden - Amarant Keizer

Consulent LeeuwardenMijn naam is Amarant Keizer en samen met mijn vriend, zoon (2018) en kat woon ik in Leeuwarden. Sinds mijn zoontje 8 maanden is zijn wij overgestapt op wasbare luiers.

Nu denk ik: 'waarom zijn we hier niet eerder mee begonnen?' Wasbare luiers zijn makkelijk, lekbestendiger, je hebt ze altijd in huis en ze zien er ook nog eens geweldig uit! (Dan heb ik het nog niet eens over het milieu en de portemonnee).

Ben jij nieuwsgierig of geïnteresseerd  in wasbare luiers en heb je vragen? Of wil je verschillende luiersystemen bekijken of proberen bij je kindje? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

amarantkeizer@nappys.nl
06-29088660Heerenveen - Floor Kruger

Heerenveen - FloorHoi!

Ik ben Floor en ik woon samen met mijn man en zoontje (2018) in Heerenveen.

Tijdens de zwangerschap van mijn zoon ben ik op een beurs een kraampje met wasbare luiers tegengekomen en was erg verrast door de vrolijkheid ervan. Ik ben er toen thuis wat meer over gaan lezen en werd eigenlijk alleen maar enthousiaster. Ik heb toen een paar verschillende systemen gekocht omdat ik niet zo goed wist wat bij ons zou passen en dit zijn wij sinds de geboorte van onze zoon gaan gebruiken. Ik merk dat ik tijdens mijn werk als fysiotherapeut graag over de luiers praat en omdat er tegenwoordig zoveel mooie systemen op de markt zijn, de materialen heel fijn voor de kleintjes zijn én het beter is voor het milieu (en de portemonnee), deel ik mijn enthousiasme ook graag met jullie!

Mocht je geïnteresseerd zijn in wasbare luiers, heb je vragen over een bepaald systeem of zie je door de bomen het bos niet meer, neem dan gerust contact met mij op voor een consult!

Groetjes, Floor

Heerenveen

floorkruger@nappys.nl

 

Broeksterwâld - Alinda Visser

Alinda VisserIk ben Alinda en woon in Broeksterwâld samen met mijn man en 3 kindjes (2014, 2017, 2018). Bij mijn oudste zijn we begonnen met ons wasbare luier avontuur en doen dat nog steeds met veel plezier! Ik maak ook graag anderen net zo enthousiast als mijzelf over de luiers, een perfecte match om als luierconsulent aan de slag te gaan. 

Mocht je vragen hebben of heb je zin in een consult, neem gerust contact met mij op! Ik help je graag verder! 

En yn it Frysk rêde we us fansels ek.

Spreekt Fries en Nederlands.

Westerloane 11
9108 LC Broeksterwâld
alindavisser@nappys.nl

Page Speed