Voor luierkontjes in het zwembad: zwemluiers!

Met het prachtige weer van de afgelopen tijd kunnen we niet anders dan kletsen over zwemluiers. Wasbare zwemluiers dan he! Wist je trouwens dat er veel mensen zijn die geen wasbare luiers gebruiken, maar wel kiezen voor wasbare zwemluiers. Wasbare zwemluiers nemen geen plas op, net als een wegwerp zwemluier trouwens, het is echt bedoeld om de ontlasting tegen te houden mocht je kindje een poep(je) doen tijdens het zwemuitje.
 
Ook bij zwemluiers is het enorm van belang dat de pasvorm goed is. Het zal je maar gebeuren zeg, dat de luier niet goed aansluit... Drijft er ineens een grote dreumesdrol voorbij of kleurt het bad plots bruin van de dunne baby-ontlasting. Omdat je dat (vermoedelijk hihi) niet wilt is het belangrijk erop te letten dat de randen van de luier netjes aansluiten bij de beentjes en rondom de buik en rug van je kindje. Bij de benen sluit de luier goed aan als er een vinger tussen kan zonder knellen, bij het buikje moeten er twee vingers tussen passen.
 
Je kan bij Nappy’s.nl zwemluiers op maat kopen, of kiezen voor verstelbare varianten. Bij beide kijk je naar het gewicht van je kindje, bij alle luiers staat een indicatie gewicht. Op basis daarvan kies je de maat of voor een onesize of XL.
 
En dan nu het leukste gedeelte: zwemluiertjes kijken. Ik heb mijn persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet. Alle zwemluiers zijn te koop op Nappy’s.nl. Zit er niets voor je bij? Klik HIERRR om alle zwemluiers te bekijken die Nappy’s.nl verkoopt.
 

Zwemluiers kijken


Deze is voor alle monochrome lovers!! De zwart wit gestipte zwemluier is van Alvababy en is een onesize zwemluier. Je kan deze dus door middel van de drukknoopjes aan de voorzijde in maat verstellen. De zwemluier past dan van ± 4,5- 18 kg.! Hij sluit aan de zijkanten met drukknopen. Binnenin de luier zit een netje waardoor alle ontlasting in de luier blijft en niet rond gaat dobberen. De zwemluier kost €9,95.Deze twee mega schattige zwemluiers zijn van Popolini zijn niet alleen maar mega schattig. Handig zijn ze ook! Aan de zijkant zitten drukknoopjes waardoor je het broekje gemakkelijk op kan trekken bij oudere kindjes, maar het bij baby’s ook gemakkelijk aan en uit te krijgen is. Deze luiers hebben ook nog eens een uv bescherming van factor 50. Hartstikke fijn voor alle luierkontjes die deze zomer op vakantie gaan of in eigen land in het zwembad mogen dobberen. Er zijn twee maten te koop: S past van 3-9 kg, L past van 8-15 kg! De zwemluiers zijn €13,95 per stuk, de roze shop je hier en die met zeedieren hier!
 


Deze zwemluier is ook van Alvababy, maar deze keer is het een XL. Kindjes van 8 tot maar liefst 25 kg kunnen deze luier aan. Ik vind het helemaal leuk dat deze zwemluier de Kleine Zeemeermin erop heeft. Iets met nostalgie. Kan dat al, als je pas 21 bent?! Anyways: ook deze kan je verstellen met drukknoopjes aan de voorkant van de luier, zo zit de zwemluier altijd netjes. Ook deze zwemluier sluit aan de zijkant met drukknopen en heeft vanbinnen een netje wat ervoor zorgt dat de babypoepjes in de luier blijven zitten. De Kleine Zeemeermin zit trouwens op de billen, de voorkant heeft een motief van schubben. Zien? Dat kan hier.

 

Dit is mijn ultieme favoriet, dit patroon van TotsBots met ijsjes is zo leuk en zoet. Deze zwemluier bestaat in twee maten: maat 1 past van 4,5-9 kg en maat 2 past van 9-16 kg. De luier is lekker zacht vanbinnen en sluit bij de benen met elastiek, hierdoor sluit alles netjes aan. De zwemluier sluit van voren met klittenband. Voor €15,95 is deze te koop. Er is ook een versie met busjes en groen klittenband trouwens, als ‘jongens-variant’ die ook om meisjesbillen mooi zal staan! Beide zwemluiers bekijken of bestellen? Dat kan hier
 
 


Page Speed