Voorstelblog

Voorstelblog
Hoi Nappy’s.nl leegshoppers, nieuwsgierigen en wasbaaraddicts! Ik heb de eer om vanaf nu twee keer per maand artikelen te mogen tikken voor Nappy’s.nl. En hoe kan ik beter beginnen dan met een voorstelblog?! Want wie is die mysterieuze jonge vrouw met wie Ilka in het geheim al een poosje onderhandelt en ideetjes verzint? Ik stel me heel graag aan jullie voor!

Who’s that new chick?

Mijn naam is Alicia, ik ben 21 jaar, mama van Mila Sophia (die inmiddels al weer anderhalf is) en ik woon samen met Mila’s papa, Mila zelf en onze kater Pip in Schiedam. Ik blog nu al een poosje op mijn website www.littlebum.nl over mijn leven als studerende mama, alles wat ik interessant vind en meemaak. Ik studeer HBO-rechten, ben officieel een derdejaars, maar volg ook nog een heleboel vakken van jaar twee. Het is eigenlijk nogal een gestructureerde bende, mijn studievoortgang, maar zolang er voortgang is ben ik tevreden.
 
Ik ben een enthousiaste flapuit, een kattenvrouwtje die ook graag met honden kroelt en een gevoelig type. Pyjamadagen maken mij extreem gelukkig, net als datenights met Johan (Mila’s papa/mijn vriend/liefste man op aarde) en van teksten tikken achter mijn laptopje. Ik eet graag pannenkoeken met stroop en poedersuiker en mijn andere not-so-healthy guilty pleasure is ijskoffie. Mijn weekdagen bestaan uit kroelen met mini die ook 2/3 dagen in de week naar de opvang gaat, colleges voorbereiden en volgen, werken aan mijn site en de kanalen die daar bij horen en vanaf nu ook de werkzaamheden die ik ga verrichten voor Nappy’s.nl. YAY!

Andere bezigheden dan de gemiddelde 21-jarige

Wij zijn vermoedelijk best bewust bezig in ons leven. Mila krijgt nog altijd minstens 3 keer per dag borstvoeding, we proberen zo onvoorwaardelijk mogelijk te zijn, zijn best bewust bezig met voeding en het sparen van het milieu en hebben mede daarom ook de keuze gemaakt om over te stappen op wasbare luiers. Zoals je leest ben ik met hele andere dingen bezig dan de gemiddelde 21-jarige student. Oh well, als mijn leeftijdsgenootjes tussen de stinkende luiers zitten heb ik weer wat vrijheid terug ;)
 
Toen Mila een maand of tien was hebben we een na een consult de eerste wasbare luiers besteld. Dat waren twee overbroekjes en zes prefolds. Inmiddels heb ik een aardige collectie en gaat mijn voorkeur uit naar voorgevormde luier van Petit Lulu. (DIE PRINTJES ALLEEN AL!). Ik heb de overgang van wegwerp naar wasbaar eigenlijk heel fijn ervaren, het ging geleidelijk aan steeds meer in mijn systeem zitten en inmiddels gebruiken we zowel overdag als in de nachten wasbaar.

Mijn werkzaamheden voor Nappy’s.nl

Via mijn blog ben ik, als enthousiaste klant, in contact gekomen met Ilka en nu mag ik allerlei gave opdrachten voor haar gaan uitvoeren. Wat echt heel tof is, want Ilka’s webshop is dus echt mijn favoriete om wasbare luiers te kopen en ik kijk iedere week ministens 1x of er nieuwe producten zijn. Maken meer mensen zich hier schuldig aan hihi? Vanaf nu kan je iedere 2 weken een artikel van mij verwachten op de blog van Nappy’s.nl en zal ik me bezig gaan houden met onder andere social media en fotografie. Ik ben oprecht enorm enthousiast en ga met veel plezier aan de slag. Ik hoop dat jullie mijn blogs met net zoveel plezier gaan lezen als ik ze schrijf!
 
Liefs,
Alicia
 


Page Speed