Terugkijken.... een jaar vol LUIER plezier

Terugkijken.... een jaar vol LUIER plezier

2019 was een jaar vol met luiers. Dit is misschien het meest intensieve luier jaar van Suzes leventje geweest. Ik schat in dat ze ergens in 2020 zindelijk zal worden, omdat ze nu al heel veel op het potje doet. En dus kijk ik op deze blog terug op dit leuke luierjaar!

WINTER ‘19: Ik neem nog regelmatig prachtige foto’s van Suze en vraag mezelf dan af hoe je in hemelsnaam GEEN wasluiers kan kiezen als je luiers hebt met panterprint!! In februari past de roze GROVIA O.N.E ineens heel mooi, en dat maakt mij en de mensen op de opvang ineens extreem gelukkig.

LENTE: Op het consultatiebureau draag je de mooiste luier van dat moment: de Buttons Wildwood. Uiteraard is iedereen impressed. Ook ben je jarig! 30 miljoen foto’s gemaakt van de taart met jou in verschillende printjes (luiers, geen kleding uiteraard). Tijdens een weekendje weg genieten we van je mooie Totsbots zwemluier en lig je alleen maar in het water. Dat belooft wat voor de ….

ZOMER: Je gaat voor het eerst op het potje, gewoon omdat we die besteld hebben en ik wel eens wil zien hoe het staat. Je poept er meteen op en vanaf dat moment zit je er elke dag op. Het gaat heel goed, poepluiers hebben we ineens veel minder, wat mij motiveert er een vast ritueel van te maken. We posten een foto van jou in dezelfde luier als toen je een baby was en ik schrik van hoe snel je groot wordt! We gaan niet echt op vakantie maar kamperen met het mooie weer op de valreep nog een paar dagen bij een strandje. Je zwemluier lijkt me zo vies van het gekruip in het zand dat ik denk dat ie nooit meer schoon wordt. Uiteraard is dat helemaal niet waar!

HERFST: Je brabbelt steeds meer en veel luiers gaan nu naar de grootste stand. Je bent bijna 1,5 jaar en ik maak een fotoboek voor mezelf van jou. Veeeeel foto’s met mooie luiers! Het blijft nog best lang mooi weer en ik vind niets leuker dan wanneer je gewoon onder je jurkje meteen een luier ziet!

WINTER: We hebben een luieruitje en ik kan alle luiers die Nappy's.nl verkoopt zien, aanraken, voelen! Helaas is dat niet goed voor mijn portemonnee, er is altijd wel iets te willen. Ik probeer de Supersoaker uit en ga zelf ook aan de nachtluiers. Ons dametje piest wat af in haar slaap hahaha. Gelukkig blijft haar slaapzak nu heerlijk droog. We halen de zwemluier nog eens uit de kast en genieten van de buitenlandse zon.

En dan zijn daar ineens alweer kruidnootjes. Het jaar is omgevlogen! De luiers bevallen as always goed, het blogschrijven vind ik nog steeds heel leuk en ook de consulten worden steeds meer! Bedankt Nappy's.nl en bedankt lieve luier lezers. Op naar 2020!!

O ja, zijn er nog onderwerpen waar jullie nu echt graag iets over willen lezen?

Stuur me een berichtje ([email protected])

 

 



Gerelateerde Producten