SoftBums goes Dutch

We zijn enthousiast, opgewonden en een beetje zenuwachtig tegelijkertijd. Vandaag lanceren wij een voor de Nederlandse en Belgische markt nog vrij onbekend merk; SoftBums. Dit merk kwam een tijd geleden toevallig langs tijdens onze zoektoch naar nieuwe en interessante dingen voor in onze webshop. Het zag er leuk uit, de werking van de luier klonk nieuw en veelbelovend en de recensies waren ook nog eens ontzettend positief. We besloten om een aantal luiers aan te schaffen, om eens te kijken of het echt zo goed was als dat het leek. De luiers zijn hier inmiddels al maanden in huis en worden uitgebreid getest op zowel onze pasgeboren zoon als op onze peuterzoon.

De luiers van SoftBums

SoftBums heeft twee modellen ontwikkeld. De Echo en de Omni. Beide modellen maken gebruik van het door Softbums gepatenteerde Slide-2-Size systeem. Met deze technologie zijn de beenelastieken van de luiers traploos verstelbaar, waardoor de luier echt altijd perfect aansluit. Bij zowel pasgeborenen als peuters!

SoftBums Echo

De Echo is een snap-in-one (SIO) luier. Inleggers worden in de luier geklikt. De inleggers, die SoftBums Pods noemt, worden op de juiste maat dubbel gevouwen zodat ze altijd mooi binnen de luier passen. De Echo is een extreem slanke dunvallende luier. Dat werd ons althans beloofd en niets bleek minder waar. De luier past prachtig bij ons piepjonge zoontje, maar zit minstens net zo mooi bij onze oudste zoon. De luier is zo slank dat het veel weg heeft van een onderbroek. Erg dun tussen de benen, valt mooi laag op de buik en zit slank op de billen. En toch houdt deze slanke Echo luier met de bamboe pods van SoftBums het uren vol!

SoftBums Omni

De Omni is naast een SIO luier ook een pocketluier en overbroekje. De Omni is wat breder en bestaat uit meer stof, zodat er meer absorptievermogen ingestopt kan worden. De Omni valt hierdoor minder slank dan de Echo, maar houdt het dus ook langer vol. 

Slide-2-Size

Het slide-2-size systeem klonk goed op papier, maar blijkt in de praktijk ook echt perfect te werken. Het is eigenlijk heel simpel; de beenelastieken zijn bereikbaar via een kleine opening aan de voorkant van de luier. Op beide elastieken zit een schuifje dat over het elastiek heen kan schuiven. Het elastiek kan zo dus heel strak gezet worden, maar kan ook heel lang gemaakt worden. De luier sluit hierdoor altijd mooi aan bij de benen, zonder striemen en zonder lekken. Bij een jonge baby en bij een flinke peuter.

Spannend!

Ons enthousiasme was zo groot dat we besloten dit merk te willen verkopen in onze webshop. En hoe blij we ook met deze luiers zijn, en hoe goed de recensies in Amerika ook zijn, toch is het een spannende dag vandaag. Want gaan Nederland en België net zo van deze luier houden als wij? We hopen het!

 

Bekijk alle producten van SoftBums hier

 

 Page Speed