Real Nappy Week

Misschien kijk je er al weken naar uit, misschien heb je er nog noooooit van gehoord: RNW! Weer een afkorting? Yup, maar wel een van de leukste afkortingen wat mij betreft! RNW staat voor: Real Nappy Week. Een week waarin wasbare luiers gepromoot worden met hele toffe aanbiedingen waaraan Nappy’s.nl natuurlijk ook meedoet. Over de aanbiedingen van Nappy’s.nl doe ik aan het einde van dit artikel een spannende aankondiging!
 

Wat is Real Nappy Week?


Tijdens RNW worden wasbare luiers extra gepromoot. Real Nappy Week werd voor het eerst in 1997 gehouden in het Verenigd Koninkrijk. De laatste jaren wordt het ook in de rest van Europa steeds populairder. Deze week valt over het algemeen in de laatste week van april. RNW is een week om te vieren dat de wasbare luiers van nu een stuk leuker voor het oog zijn dan vroeger en om mensen bewust te maken van deze fijne, duurzame variant van de wegwerpluier. Bijkomend voordeel is dat veel winkels en webshops ook leuke acties hebben tijdens deze week. Zo kun je met een leuke korting misschien wel de eerste (of de 50e natuurlijk;-)) wasbare luier voor jullie kindje scoren!
 

Waarom is er een Real Nappy Week?


Op z’n Engels: ‘Make cloth diapers mainstream again!’.  Wasbare luiers zouden de norm weer moeten zijn wat mij betreft, en dat is ook het hele idee van Real Nappy Week. Alleen al vanwege de voordelen ten opzichte van wegwerpluiers. Deze week is een mooi moment om die voordelen nog eens met een breed publiek te delen. De milieuvoordelen, de voordelen voor je portemonnee en voor de huid van je kindje: waarom zou je er eigenlijk niet mee starten?! Omdat het tegenwoordig veel vaker voorkomt dat ouders wegwerpluiers gebruiken is een week als RNW een mooie gelegenheid om mensen kennis te laten maken met hoe veelzijdig en gemakkelijk in gebruik wasbare luiers eigenlijk zijn. En hoe gaaf de prints tegenwoordig zijn ;-)
 

Welke aanbiedingen heeft Nappy’s.nl tijdens Real Nappy Week?


Spannenddd! Vorig jaar zat ik vroeg in de ochtend al klaar om Petit Lulu met korting te kunnen bestellen. Zal dit merk dit jaar weer tot de actie behoren? Morgenavond om 20:00 uur zal het verlossende woord van Ilka, de Nappy’s Boss herself, komen. Dan al zal bekend worden gemaakt welke aanbiedingen je kan shoppen tijdens RNW 2018. Ilka heeft mij beloofd dat RNW van dit jaar groots en meeslepend zal zijn… Morgen dus meer!

Van welk merk hoop jij een aanbieding tegen te komen tijdens RNW?

Liefs,
Alicia, team Nappy’s.nl
 


Page Speed