Nappy's.nl nu ook in een stenen winkel!

Hoewel online winkelen heerlijk kan zijn heeft een stenen winkel toch nog altijd mijn voorkeur. Er gaat wat mij betreft gewoon niets boven het bekijken en aanraken van een product. Het eeuwig twijfelen en er dan tóch mee naar de kassa lopen. Helaas pindakaas bestond mijn lievelingswebshop op het gebied van alles dat wasbaar is niet in de echte wereld, deze webshop had alleen een eigen stukje interwebs. Valt het je op? Dat ik in de verleden tijd typ? Of wist je het al?
 

Nappy’s.nl nu ook in Nijmegen


Een gedeelte van de producten die te koop zijn op Nappy’s.nl, zijn nu ook te koop in een stenen winkel! En niet zomaar een winkel hoor, het gaat om Ieder Z’n Vak in Nijmegen. Een winkel waarin 130 kleine zelfstandigen en particulieren te vinden zijn. Je koopt hier meubels, kleding, vintage finds en nu dus ook wasbare luiers, hoe tof!

Op de foto die Ilka op de facebookpagina van Nappy’s.nl deelde vanuit de winkel zag ik in ieder geval Close, TotsBots, Petit Lulu, Buttons, Milovia, wetbags en inlegvellen liggen. Is er nog iets dat jullie in de winkel willen zien? Laat dan zeker een reactie achter bij de comments!


Stedentripje in eigen land: Nijmegen


Wil je graag wasbare luiers bewonderen, de nieuwe kekke printjes van Close Pop-In bekijken of gluren naar het nieuwe merk op Nappy’s.nl; LKC (waarover later meer)? Plan dan een dagje Nijmegen! Hieronder vind je een aanrader qua hotel en de leukste Google-finds!

Hotel boeken met een kindje? Ga dan AB-SO-LUUT naar Nimma in Nijmegen. Toegegeven, je zit niet direct in het centrum, maar wat mij betreft is dat het waard. Dit hotel ligt vlakbij de afrit en het heeft toffe kamers, fijne service en een leuke prijs. Onze peuter werd door de lieve dame die het ontbijt verzorgde onder haar hoede genomen en geholpen met het uitkiezen van haar ontbijtje. Zo konden paps en mams ook rustig eten! Bij de incheck-balie kan je ook genieten van een koffietje, theetje of wat sterkers mochten de kids niet zo content zijn met de hotelkeuze (grapje he!). Terwijl jij dan bijkomt kunnen de kleintjes spelen in de speelhoek. Hoe fijn!? De vintage vibes passen heerlijk bij de vintage finds en de old school wasbare luiers die je bij Ieder z’n Vak scoort ;)

Voor de kleintjes vind je in Nijmegen de bekende grote ketens en ook een aantal kleinere zaakjes. Persoonlijk lijkt mij Wonder heel erg leuk! Voor mannen- en vrouwenkleding etc. valt er ook prima te shoppen in Nijmegen. Ga jij liever voor duurzaam? Kijk dan eens op eerlijkwinkelen.nl voor een overzicht van duurzame winkels en tentjes om wat te snacken!

Eten met kinderen kan een stresserig event zijn. Op de volgende plekjes moet je even bij kunnen komen, zo beweren zijzelf! Bij  Manna Mini Kids Club zijn er iedere zondag toffe activiteiten voor kinderen tussen 3-10 jaar. Van 13.00-15.00 uur zit je er gebakken! Perfect voor een weekendje weg dus! OPEN slowcafe klinkt wat mij betreft ook als een aanrader. Hun concept: eat, drink & connect! Op de kaart vindt je onder andere ranja en poffertjes. Heaven voor de mini’s dus!
 

Lighthouse Kids Company *insert hearteyes*


En dan nu even terug naar dat nieuwe merk. Want dat is ook nog wel even een dingetje hoor, het is namelijk niet het eerste de beste merk dat Ilka heeft gestrikt voor Nappy’s.nl. Als enige in heel Europa verkoopt Nappy’s.nl vanaf woensdagavond 16 mei ook luiers van Lighthouse Kids Company. In Amerika verkoopt dit merk als een malle (lees: binnen een paar uur uitverkocht), en op = ook bijna altijd op. De prints zijn waanzinnig mooi, zelfs op de foto. De luiers schijnen slank te vallen en goed te absorberen = perfectie. Maar goed, dat weet je pas echt zeker als je ze zelf test ;) Check het merk trouwens even op Instagram, mocht je dat toevallig ook hebben. Maakt je alleen maar heel hebberig en verliefd op dit toffe merk. Oh en dan kan je daar meteen Nappy’s.nl volgen ;)

De collecties zijn exclusief en bestaan vaak uit 2 prints of 4 effen kleuren, tenminste dat zei Ilka. Tofste nieuws van dit alles: vandaag om 20.00 uur gaat de collectie online! Wil je wat bestellen? Wacht dan niet te lang. Ik herhaal nogmaals: OM 20.00 ONLINE OP NAPPY’S.NL! Go, go, go!

Ga jij langs bij de winkel in Nijmegen? En heb je nog suggesties wat betreft het aanbod in Nijmegen? Laat je dan een comment achter? Lief!

Liefs,

Alicia, team Nappy’s.nl
 


Page Speed