Doei Nappy's.nl

Op 23 mei 2017 schreef ik mijn eerste blog voor Nappy’s.nl en vandaag, woensdag 11 juli 2018 schrijf ik mijn (voor nu) laatste blog. Hoewel ik het schrijven altijd met veel plezier en liefde heb gedaan denk ik wel dat het de juiste beslissing is. In dit artikel neem ik, met pijn in mijn wasbare luier-hart, afscheid van jullie. Helemaal onderaan vind je een oproep voor een nieuwe blogger. Wie weet word jij dat wel!
 

Doei stigma’s!


Op 29 oktober 2015 werd ik mama van Mila Sophia, ik was toen 19 jaar oud en daarmee tienermoeder. Het stigma dat daaraan verbonden zit heb ik mij niet in de weg laten staan, ik had juist als doel dat stigma tegen te spreken. Via mijn blog en Instagramaccount deel ik mijn ervaringen, struggles en voortgang tijdens mijn studie hbo-rechten. Schrijven doe ik al zolang ik me kan herinneren, het is voor mij dé manier om mij te kunnen uiten. Bloggen over mijn leven geeft mij het gevoel mijn ervaringen en emoties op hun plaats te krijgen en het idee dat ik anderen kan helpen en inspireren. Rondom het moederschap heb ik heel wat woorden weggetikt over borstvoeding, onze visie rondom opvoeding en uiteindelijk ook wasbare luiers.
 

Van grapje, naar concreet idee


Volgend op steeds duurzamer leven was het gebruiken van wasbare luiers een logische stap en zo geschiedde. Mila was een maand of tien toen we startten. Via Instagram kwam ik in contact met Ilka. Enthousiast als ik was had ik een vraag over een wasbare luier waarna een leuk gesprek volgde. Een grapje groeide uit tot een concreet idee: ik zou gaan bloggen voor Nappy’s.nl. Ik ben zelfs nog een paar keer van Schiedam naar Batenburg gereisd met het OV, Ilka stond me dan op te wachten bij het station van Tiel. Vet leuk!

Inmiddels is dat allemaal alweer een jaar geleden. Een jaar waarin niet alleen Nappy’s.nl enorm is gegroeid, maar ik ook de nodige sprongen heb gemaakt. Ik heb weer zo enorm veel geleerd, het moederschap brengt me tot veel inzichten. En hoe zweverig dat ook klinkt, het maakt het leven vooral meer praktisch hihi. Op school heb ik keihard gewerkt en nu mag ik gaan genieten van een welverdiende, asociaal lange, vakantie. Na die vakantie kan ik hopelijk aan de slag bij een gemeente of binnen het vluchtelingenrecht, iets waar ik enorm naar uitkijk, maar wat mij uiteraard ook een hoop tijd gaat kosten.
 

Einde wasbare luier-tijdperk


Het bloggen over wasbare luiers is het allerleukste als je ze daadwerkelijk gebruikt. Zoals jullie ook wel weten is Mila al een poos zindelijk en heeft ze tot op heden geen terugval gehad hierin. Het wasbare luier-tijdperk is daarmee afgesloten voor ons. Ik hoop enorm dat we ze over een poosje weer uit de kast mogen halen, dat wij een tweede luierkontje aan ons gezin toe mogen voegen.

Ik merk dat ik het lastig vind om te schrijven over iets dat nu niet is, mijn inspiratie is ook zoekgeraakt op dit vlak. Dit in combinatie met mijn veranderende leven maakt dat Ilka en ik samen denken dat het goed is zo. Daarom is het het beste als een andere, net zo enthousiaste mama of papa, verder gaat schrijven voor Ilka en daarmee Nappy’s.nl.
 

Gezocht: nieuwe blogger voor Nappy’s.nl


Want: Nappy’s.nl gaat met mijn vertrek op zoek naar een nieuwe blogger voor de site. Wellicht schrijf je al langer en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of misschien heb je juist altijd de droom gehad om stukken te schrijven en kan je die nu eindelijk waar maken. Er bestaat ook een kans dat je nu pas denkt “Hee, leuk! Ik wil ook gaan bloggen!” en ook dan ben je van harte welkom. Als je maar net zo gek bent op wasbare luiers als Ilka en ze met veel liefde gebruikt. Ben jij enthousiast over schrijven en wasbare luiers? Mail dan snel naar info@nappys.nl!

Dankjewel lieve Ilka, voor het toevertrouwen van een stukje van jouw Nappy’s.nl aan mij. Ik heb het met zoveel liefde en plezier gedaan! Ik hoop dat je snel een nieuwe blogger vindt voor Nappy’s.nl.

Voor nu neem ik afscheid. Mocht je mij persoonlijk willen volgen kan dat via Instagram!

Liefs, dikke lebberzoen en wie weet tot ooit!
Alicia, team Nappy’s.nl

 


Page Speed