Rockin' Green Hard Rock Unscented

Rockin' Green Hard Rock Unscented. Ongeparfurmeerd wasmiddel voor hard water. Omdat baby's van zichzelf al heel lekker ruiken!
Levertijd: Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
€ 25,95
Prijs per stuk
Voorraad: 0
Rockin' Green is een milieuvriendelijk waspoeder dat geschikt is voor de luierwas, maar ook prima voor andere was gebruikt kan worden. Unscented is een geurloos wasmiddel, omdat baby's van zichzelf al heel lekker ruiken!

Rockin' Green bevat geen kleurstoffen, parabenen, enzymen, fosfaten, dierlijke producten, kunstmatige geurstoffen en optische bleekmiddelen. Het wasmiddel bevat echter wel oppervlakte actieve stoffen en andere ingrediënten die belangrijk zijn voor het goed schoon wassen van de luiers. Rockin' Green is hiermee een uniek wasmiddel dat én goed schoon wast én aan alle voorwaarden voldoet die de meeste luierfabrikanten aan wasmiddelen stellen.

Hard Rock is speciaal ontwikkeld voor het wassen met hard water. Het leidingwater in Nederland is in bijna alle gevallen hard genoeg om Hard Rock te gebruiken. Was je met regenwater of maak je gebruik van een waterverzachter, dan is Classic Rock een betere keuze. 

Rockin' Green Hard Rock is geschikt voor alle wastemperaturen. Voor licht vervuilde was gebruik je één schepje, voor middelmatig vervuilde was gebruik je twee schepjes en voor zwaar vervuilde was gebruik je drie schepjes.

Een zak bevat 1300 gram waspoeder. Hiermee kun je tot wel 90 wassen draaien. 

Ingrediënten:

  • Natriumcarbonaat

  • Natriumpercarbonaat

  • Natuurlijke chelaatvormers

  • Natriumsulfaat

  • Biologisch afbreekbare oppervlakte actieve stoffen


Rockin' Green is niet op dieren getest.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rockin' Green Hard Rock Unscented
Uw waardering

No Related Posts

Page Speed